Ontvang een offerte
voor een kerstmarkt

  • Binnen 24 uur reactie
  • Persoonlijk advies van één van onze projectmanagers
  • Alle opties en kosten in een duidelijk overzicht
  • Alle maatwerk opties beschikbaar

Heb je een algemene vraag of wil je graag een prijsopgave ontvangen van één van onze concepten? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. Dit kan via ons telefoonnummer: 088 – 027 3600 of gebruik hiervoor ons contactformulier en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met je op!

“Ik adviseer je graag over de mogelijkheden van een kerstmarkt in een persoonlijk gesprek”

Bas Mooij
Salesmanager
More Than Gifts

Offerte aanvragen

Vul onderstaand formulier in en wij sturen binnen één werkdag een vrijblijvende offerte.

Zie Privacy Beleid

98% van onze klanten beveelt ons aan

Veelgestelde kerstmarkt klantvragen (FAQ)

Antwoord: De organisatiekosten voor een kerstmarkt verschilt per markt. We kijken naar het aantal genodigde personen en de locatie. Aan de hand van deze twee factoren kunnen wij de organisatiekosten bepalen.

Antwoord: Er is een ruim aanbod beschikbaar, denk aan warme chocomelk, poffertjes, soep, stamppot en nog veel meer. Het aanbod is verschillend per Kerstmarkt. We hebben een ruim scala aan catering leveranciers. Andere wensen? Laat het aan ons weten en wij zoeken een passende catering optie.

Antwoord: Voor een kerstmarkt hebben wij vele diverse entertainment opties zoals een DJ, een live band, complimentendames, een wandelde kerstboom en nog veel meer! Andere wensen? Laat het aan ons weten en wij zoeken een passende entertainment optie.

Antwoord: Wij organiseren een kerstmarkt op locatie met een minimaal shopbudget van € 15.000 exclusief BTW. Voorbeeld: 500 medewerkers met een shopbudget van € 30,00 heeft een waarde van € 15.000.

Antwoord: Het minimale shopbudget is € 25,00 per persoon.

Antwoord: Dat kan op een eigen locatie zowel binnen als buiten. Het is ook mogelijk om een externe locatie af te huren. We organiseren kerstmarkten in heel Nederland.

Antwoord: Zeker! We hebben standaard decoratie pakketten maar deze kunnen wij voor een meerprijs uitbreiden naar wens.

Antwoord: Voor de afwezigen regelen wij standaard een webshop waarbij de afwezigen het kerstgeschenk kan bestellen op zijn huisadres. Zo geven we iedereen een cadeau!

Antwoord: Wij organiseren ook nieuwjaarsmarkten in de gehele maand januari. Daarbij passen we de decoratie en assortiment aan naar de tijd van het jaar. Vraag een van onze projectmanagers naar de mogelijkheden