vacature

Orderpicker

Functieomschrijving
Als orderpicker ben je verantwoordelijk voor het klaarzetten van alle geschenken en materialen voor orders die ingepakt moeten worden. Dit doe je door alles uit het magazijn te picken en klaar te zetten langs de inpakband. Dit alles doe je zorgvuldig en gecontroleerd, zodat de voorraden in ons magazijn accuraat blijven. Ook draag je zorg voor het opgeruimd en schoon houden van het magazijn, je werkplek en de apparatuur.

Wat zoeken wij?
Wat bieden wij?
Bedrijfsprofiel

More Than Gifts is een jong en creatief bedrijf gespecialiseerd in het leveren van geschenken met een verhaal: fairtrade, milieuvriendelijk of met een sociaal karakter. Geschenken worden op maat gemaakt als relatiegeschenk of gegeven als Kerst-/eindejaarsgeschenk. Door webshops, kerstpakketten en kerstmarkten aan te bieden heeft More Than Gifts een breed aanbod. Dit alles doen we vanaf onze locatie in Uitgeest, waar mensen met veel enthousiasme ervoor zorgen dat onze klanten altijd tevreden zijn en het gehele jaar rond medewerkers, collega’s of relaties kunnen verrassen.

Dienstverband

Tijdelijk / seizoenswerk. Uren en werkdagen in overleg (hoofdzakelijk doordeweeks).

Geïnteresseerd?

Stuur je motivatiebrief en CV naar personeel@morethangifts.nl met daarin je naam, geboortedatum en telefoonnummer. Je kunt hem mailen t.a.v. Pauline Bollweg en dan we nemen zo spoedig mogelijk contact met je op!

Achter de schermen bij More Than Gifts