Brievenbusdoosje met duurzame en sociale producten

De Social Fitbox

Voor Dienst Justitiële Inrichtingen (DJI) heeft More Than Gifts 18.500 Social Fitboxen mogen leveren. In dit Corona tijdperk was het idee om de medewerkers van DJI een steuntje in de rug te geven door ze te verrassen met dit geschenk. Het doosje wordt naar de huisadressen van de medewerkers verzonden en past door de brievenbus.

Over de inhoud van de Social Fitbox: Deze box zit vol met sociale impact, want hij is gevuld met lekkernijen van diverse sociale ondernemingen. Ben je nieuwsgierig naar de verhalen? Lees hieronder verder! Medewerkers van onder andere Inzet Werkt! hebben met veel plezier de Fitboxen ingepakt, daar worden alle kandidaten van start tot contract begeleid.

Sport Earbuds

Sport Earbuds Draadloze oortjes om tijdens het sporten, werken en wandelen van je favoriete muziek te genieten. 

Retulp Messenger Bottle met bamboe dop

Een handige, platte, herbruikbare, stijlvolle waterfles die ontworpen is om je water makkelijk mee te nemen in je tas. Met Retulp ben jij niet de enige die schoon water drinkt. Retulp heeft er inmiddels voor gezorgd dat er veertien miljoen liter schoon drinkwater is gedoneerd aan mensen in Afrika en Indonesië.

John Altman Fairtrade Nuts (45g)

Lekkere, eerlijke nootjes met gezonde ingrediënten zonder toevoegingen. Biologisch en sociaal gemaakt bij Rederij Kees en De Regenboog Groep, zij bieden werk aan kwetsbare groepen.

Koeckebackers Mono Koeck (2 stuks)

Echte Koeck. Zonder troep. Maar met kansen. De afgelopen tijd hebben we gezien dat Nederlanders naar elkaar omkijken. Tegelijkertijd wordt Koeckebackers door het Coronavirus hard geraakt, de productie ligt nagenoeg stil. Na het opzetten van de webshop kwam er steun en konden de backers weer aan het werk. Steun blijft hard nodig.

Een zakje speciale thee

Van diverse theeleveranciers, bijvoorbeeld Bloesem Theehuis. Bloesem is een maatschappelijke onderneming van Pluryn, aangesloten bij Social Enterprise NL. Daar werken mensen voor wie betaald werk niet vanzelfsprekend is.

Baza Bloemzaadjes (vier soorten)

Juist nu beleef je veel plezier aan de zaden van Baza, omdat je in de tuin of op het balkon zelf een bloemenzee kunt creëren, waarvan je lekker kunt genieten.

More Than Gifts = Sociaal

More Than Gifts zet voor verschillende processen medewerkers in met een afstand tot de arbeidsmarkt. Voor de logistieke werkzaamheden wordt nauw samengewerkt met Inzet Werkt!

Daarnaast heeft More Than Gifts een partnership met Bikkelz (PSO-level 3). Bij Bikkelz worden diverse mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt ingezet voor (onder andere) verkoopactiviteiten van relatiegeschenken.

Past de Social Fitbox ook binnen jouw organisatie? Of ben je benieuwd naar andere brievenbusgeschenken? Klik dan op onderstaande knop.


Bestel de Social Fitbox


Bekijk andere brievenbusgeschenken

Vergelijkbare berichten