Het leukste alternatief voor een traditionele kerstmarkt!

Een fysieke kerstmarkt wordt een uitdaging dit jaar door het coronavirus en de 1,5 meter samenleving. Gelukkig heeft More Than Gifts een leuk en veilig alternatief bedacht voor de traditionele kerstmarkt. Namelijk een online kerstmarkt. Een unieke mogelijkheid om medewerkers corona proof een kerstgeschenk uit te laten kiezen. Er is een online omgeving ontwikkeld met een aantal unieke entertainment mogelijkheden. 

More Than Gifts heeft een digitaal concept gecreëerd, waarbij collega’s op een kerstmarkt kunnen rondlopen in een magische omgeving. Dit is de ideale manier om je personeel te bedanken voor hun inzet tijdens een vreemd jaar. Dit concept biedt de mogelijkheid om in een 360 graden omgeving online te kunnen shoppen, waarbij medewerkers uit allerlei duurzame kerstgeschenken kunnen kiezen op verschillende kramen. Iedere kraam heeft een andere prijscategorie met producten van verschillende [A-] merken. Daarnaast is er de optie om te doneren aan een goed doel. Medewerkers hebben ook de mogelijkheid om gezamenlijk digitaal te kunnen borrelen aan de bar.

De virtuele kerstmarkt kan gecombineerd worden met een online pubquiz in teams en een digitale bingo met ludieke opdrachten. Daarnaast is er nog de optie om ultieme spellen als Wie is de Rat, Gek op Holland, Escape your House of Quaranteambuilding te spelen tijdens de online kerstmarkt. Gewoon vanuit huis met vakkundige begeleiding. Je kunt de uitnodiging van de virtuele kerstmarkt bovendien combineren met een borrelbox. Hierdoor kun je lekker borrelen met collega’s op het tijdstip van de virtuele kerstmarkt.

Het is ook mogelijk om een videoboodschap achter te laten voor het personeel. Het onlineconcept ontzorgt u volledig. De gekozen geschenken kunnen zowel thuis als op kantoor afgeleverd worden.

Direct een offerte aanvragen? Mail dan naar [email protected]  of bekijk voor meer informatie de Virtuele Kerstmarkt

Virtuele Kerstmarkt

Bekijk hier de mogelijkheden!

Vergelijkbare berichten