Digitaal en volledig corona proof je kerstgeschenk kiezen?

Medewerkers kiezen met de Nationale Waarderingsbon (zowel digitaal als fysiek te overhandigen) online hun kerstgeschenk in custom made webshop. De Nationale Waarderingsbon biedt met zijn online webshop een brede keuze aan geschenken. Denk hierbij aan producten, kerstpakketten, giftcards, verrassingspakketten, belevenissen en de mogelijkheid om te doneren aan een goed doel. De webshop bevat een uniek assortiment met verschillende A-merken, MVO artikelen en lokale producten.

De webshop kan volledig worden aangepast aan de huisstijl van een bedrijf met bijvoorbeeld het eigen logo. Daarnaast kan er een op maat gemaakte inlogpagina kan worden toegevoegd met vele extra’s. Er is ook een mogelijkheid om een interactief kerstplein op maat te maken. Aan het kerstplein kan je leuke extra’s toevoegen zoals, kerst ingrediënten, interactieve kleurplaten voor kinderen, de leukste wandel en/of fietsroutes, leuke uitjes tijdens de wintermaanden, stem op je favoriete kerstnummer en nog veel meer!

Het uiterlijk van de webshop is nu vernieuwd en het bestelproces is met de volgende functies nog makkelijker gemaakt.

–       Nieuwe filterfuncties.

–       Cadeau geven van gekozen geschenk.

–       Geschenken kunnen worden ingepakt.

–       Mogelijkheid om kerstgeschenken op een later tijdstip te ontvangen.

Je kunt nu je geschenk cadeau geven aan een collega, familielid of een goede kennis die het verdient. Dit kan doormiddel van het doorgeven van de naam en het adres van de ontvanger. Daarnaast kan het geschenk feestelijk worden ingepakt. Dit doen wij tevens met gerecycled en milieuvriendelijk inpakpapier. 

Het uitreiken van de inloggegevens van de webshop kan je combineren met een gepersonaliseerd uitdeelgeschenk en zowel het kerstgeschenk als de voucher kunnen bovendien gepersonaliseerd worden met jouw eigen huisstijl en een kerstboodschap. Daarnaast is het mogelijk om een videoboodschap achter te laten. Zo kun je nog even wat extra waardering tonen aan je hardwerkende collega’s.

Direct een offerte aanvragen? Mail dan naar [email protected]  of bekijk voor meer informatie de Virtuele Kerstmarkt

Kerstgeschenk Nationale Waarderingsbon voucher

Bekijk hier de mogelijkheden!

Vergelijkbare berichten