De top 5 kerstpakketten trends van 2020

Het aftellen naar de feestdagen is weer begonnen. Het ontvangen van een kerstpakket is een moment om naar uit te kijken. Het is namelijk de periode voor werkgevers om collega’s eens te verwennen met een kerstpakket of geschenk als blijk van waardering.

leverancier van kerstpakketten verrassen ook dit jaar weer met creatief samengestelde kerstpakketten.  Het geven van een kerstgeschenk zorgt ervoor dat werknemers zich gezien en gehoord voelen. Tijdens kerst worden er vele diverse pakketten aangeboden, maar waar kiezen bedrijven dit jaar voor? Hieronder zijn de 5 belangrijkste trends van 2020 op een rijtje gezet.

1. Duurzame producten

Steeds meer bedrijven zijn zicht bewust van duurzaamheid. Milieuvriendelijke en fairtrade producten zijn de laatste jaren steeds populairder geworden. Gerecycled PET wordt steeds vaker gebruikt als materiaal.  Zo krijgt het ingezamelde plastic een nuttige bestemming en ontvang jij een origineel cadeau in je kerstpakket. Het geven van duurzaam kerstpakket is dan ook mooie manier om te laten zien dat je bedrijf hier waarde aan hecht. More Than Gifts richt zich dan ook op duurzaamheid. Zo bevatten de pakketten dan ook vaak producten met een sociaal-, circulair-,Zero Waste- en/of duurzaam karakter.

2. Een persoonlijke tint

Bedrijven laten verder steeds vaker producten personaliseren. Bij More Than Gifts kan er bij elk concept gebruik gemaakt worden van personalisatie. Zo kunnen de inlogcodes van de webshops bijvoorbeeld gepersonaliseerd worden per werknemer en kan de uitnodiging van de virtuele kerstmarkt voorzien worden van de juiste aanhef. Verder kunnen verschillende dozen, pakketten en producten gepersonaliseerd worden met een sleeve of een logo.

3. Pakketten met foodproducten

Kerstpakketten met veel foodproducten blijven het goed doen. Goedgevulde pakketten met eten en drinken zijn leuk om te krijgen. Zo heeft More Than Gifts bijvoorbeeld het Tapas @home kerstpakket samengesteld. Werknemers ontvangen daarnaast graag wat lekkers te drinken tijdens de kerst. Zo kun je lekker genieten van een fles drank met familie en vrienden.

4. Biologische pakketten

Tot slot zijn biologische pakketten ook erg in trek dit jaar. Biologische pakketten moeten voldoen aan bepaalde eisen op het gebied van natuur, milieu, of bijvoorbeeld  het welzijn van dieren. Afgelopen jaren schenken mensen steeds meer aandacht het milieu. Biologische foodproducten zijn verder ook steeds vaker terug te vinden in kerstpakketten en leveranciers gaan steeds vaker op zoek naar artikelen met een groene tint.

5. “Support your locals”

Het is in deze lastige tijd erg belangrijk om voor elkaar te zorgen. Er is dit jaar dan ook veel vraag naar lokale producten in het kerstpakket. Werkgevers willen graag hun steentje bij dragen aan de lokale ondernemers die door de coronacrisis zijn getroffen en kiezen voor streekproducten in het kerstpakket.

Bekijk ons uitgebreide assortiment aan kerstpakketten via onderstaande button of bekijk de mogelijkheden voor een pakketselectie via https://www.morethangifts.nl/pakketselectie/Zo


Bekijk ons assortiment

Vergelijkbare berichten