Grasveld met hierop een mandje met gekleurde paaseieren.

De leukste paasgeschenken voor 2023!

Het is alweer bijna zover, Pasen 2023! Dit jaar valt Pasen op zondag 9 en maandag 10 april. Paaseieren zoeken en een lekker paasontbijt mag allemaal niet ontbreken. Maar ben je als werkgever nou opzoek naar originele paasgeschenken voor medewerkers om ze te laten zien hoeveel je ze waardeert? Dan ben je bij More Than Gifts op het juiste adres.

Hieronder hebben we de top 5 leukste paasgeschenken op een rijtje gezet. Vrolijk Pasen!

1. Paas bonbons brievenbuspakket ‘Happy Easter’

Chocolade kan natuurlijk niet ontbreken tijdens Pasen, maar als je toch nét iets anders zoekt dan het bekende paasei, heb je aan deze Paas bonbons van “Love in a box” een goede. In een luxe verpakking zit de lekkerste paas chocolade. Daarnaast is het gemakkelijk te versturen omdat het door de brievenbus past! Oftewel: gegarandeerd blije medewerkers.

2. Tony’s Chocolonely – Tiny’s Kadoosje

Tiny Kadoosje van Tony’s Chocolonely. Allemaal kleine tony’s chocolaatjes in een feestelijk doosje! Leuk om cadeau te geven en uit te delen voor een leuke verrassing.
Voor alle Tiny lekkere trekmomentjes, voor alle ‘je-wordt-bedankt’jes, voor alle goedmakertjes, voor elk paasontbijt en natuurlijk voor bij elk kopje koffie, thee of glaasje chocolademelk.

3. Gouden Paaseitjes van HappyTruffel

Zijn jouw collega’s goud waard? Dan zijn de gouden Paaseieren van HappyTruffel het ideale paasgeschenk. Deze feestelijke paaseieren hebben een heerlijke smaak van prosecco. Ze zijn verpakt in een luxe transparante verpakking, met bijpassende sleeve.

4. BloomsBox

De BloomsBox is een houten kistje dat verzendverpakking en vaas voor je narcissen in één is. Schuif de BloomsBox na ontvangst open, zet de potjes met narcisbolletjes erin en schuif het deksel terug. Zo heb je in plaats van een vaas een kist-met-narcissen! En het leuke is: als de narcissen uitgebloeid zijn kun je de BloomsBox gewoon opnieuw vullen met een andere seizoensbloem!

5. Blossombs Feesthanger Bee Happy!

De lente is begonnen! En om dit te vieren schenk je een vrolijke hanger, met een kleurrijk Blossombs bloem’bommetje’! Blossombs zijn kleurrijke bloem ‘bommetjes’ gemaakt in Nederland met 100% natuurlijke ingrediënten en een biologische – speciaal voor bijen en vlinders – samengestelde zadenmix van wilde bloemen. Gooi de Blossombs overal en geef kleur aan je eigen buurt: in je tuin, in een pot op je balkon, op een braakliggend stukje grond, kale berm of langs de sloot! Het enige wat jij nog moet doen is wachten op een regenbui (of een gieter gebruiken) en de Blossombs doen de rest!

Ben je er nou nog steeds niet uit, of opzoek naar andere geschenken? Neem dan een kijkje in onze webshop, hier vind je nog veel meer leuke originele paasgeschenken voor medewerkers!

Vergelijkbare berichten