Blije mensen met warme chocolademelk

Walk-Thru Wintermarkt

Wintermarkten zijn erg populair en dat begrijpen wij heel erg goed! Er hangt een gezellige sfeer terwijl je langs de houten kraampjes loopt met glühwein of warme chocolademelk in de hand. Hoe leuk is het dan ook om samen met je collega’s je eigen kerstpakket bij elkaar te wandelen in een heus Winter Wonderland. Dit alles is mogelijk op onze Walk-Thru Wintermarkt waarbij de versierde houten marktkramen, de vele kerstbomen, de leukste kerstgeschenken en twinkelende kerstlichtjes een unieke ervaring bieden.

Beleving:


Op een steenworp afstand van zowel Utrecht als Amsterdam ligt Buitenplaats Kameryck, wat het decor vormt van onze Walk-Thru Wintermarkt. Op deze locatie wordt een bijzondere kerstambiance gecreëerd, met duizenden lichtjes, zeepbellen, mysterieuze rook en vele kerstbomen. Loop samen met collega’s over onze wintermarkt onder genot van een hapje en een drankje. Dit alles terwijl je dat ene verantwoorde kerstgeschenk met een verhaal vindt dat helemaal bij je past. Verder biedt onze Walk-Thru Wintermarkt de mogelijkheid om samen met collega’s te borrelen, heeft het een unieke sfeer om zelf een kerstpakket op locatie samen te stellen en is het simpelweg een onvergetelijk feest. Dat klinkt toch als een ideale jaarafsluiting waar je als werkgever naar op zoek bent. De Walk-Thru Wintermarkt is beschikbaar van 14 t/m 16 december 2022. De vanaf prijs van de Walk-Thru Wintermarkt bedraagt € 55,00 p.p. en hier zit bij inbegrepen: shoptegoed van € 25,00 p.p., een kerstshopper, een warm welkomstdrankje en een winterse lekkernij.

Onze partner:


Deze kerstbeleving verzorgt More Than Gifts samen met Events2be. Deze organisatie creëert en organiseert totaalbelevingen voor de zakelijke markt. De kracht van Events2be ligt bij hun aanpak. Zo gaan ze altijd op zoek naar de vraag achter de vraag, zodat ze perfect passende, doeltreffende eventconcepten kunnen bieden. Details en een verregaande service maken hierbij het verschil. Door de krachten van Events2be en More Than Gifts te bundelen ontstaat een speciale ervaring voor bedrijven.

De kerstgeschenken:


Bezoekers van onze Walk-Thru Wintermarkt gaan niet alleen vrolijk naar huis vanwege de ervaring, maar ook vanwege het feit dat onze geschenken een fair trade, duurzaam of sociaal karakter hebben. Op onze Walk-Thru Wintermarkt is er een ruime keuze aan food en non-food geschenken en bijna ieder product heeft een bijzonder verhaal. More Than Gifts heeft namelijk ‘People’ en ‘Planet’ hoog in het vaandel staan en tijdens de selectie van de producten is er rekening gehouden met deze twee belangrijke factoren. Zo zorgen wij ervoor dat medewerkers een bijzonder eindejaarsgeschenk krijgen dat net iets bijzonderder is dan een ander geschenk. Ook kunnen wij met trots zeggen dat we onlangs Trede 3 hebben bereikt op de Prestatieladder Socialer Ondernemen (PSO). Dit houdt in dat More Than Gifts op een kwalitatief goede wijze werkgelegenheid aan mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt biedt.

Onze wintermarkt is de ideale start van kerst en een mooi gebaar om je personeel en/of klanten te bedanken. Om de beleving nog wat extra kracht te geven is het mogelijk om diverse catering en entertainment opties te boeken. Denk bijvoorbeeld aan een poffertjeskraam, oliebollenkraam of een andere foodtruck. Maar het is ook mogelijk om bijvoorbeeld een photobooth neer te zetten. Genoeg mogelijkheden dus om de Walk-Thru Wintermarkt nog onvergetelijker te maken dan het al is.

Nieuwsgierig geworden? Lees meer over de walk-thru wintermarkt of neem contact met ons op.

Vergelijkbare berichten