Dé relatiegeschenken trends om in de gaten te houden in 2022

Dat je niet iedere keer aan kunt komen met een bedrijfspen snapt iedereen wel, maar er komt meer kijken bij het kiezen van een geschikt relatiegeschenk. Ook in deze wereld zijn er do’s en don’ts en trends om in de gaten te houden. De tijd van de handgels en gepersonaliseerde mondkapjes is weer voorbij bijvoorbeeld, terwijl een duurzaam relatiegeschenk alleen maar belangrijker wordt. Dit zijn de belangrijkste trends voor relatiegeschenken in 2022.

Duurzaamheid

Duurzame relatiegeschenken worden gelukkig steeds populairder. Steeds meer mensen beseffen dat we beter met de aarde om moeten gaan om er nog lang van te kunnen genieten. Dit zie je ook terug in de producten die mensen willen gebruiken. Vroeger was het een bonus als die goed waren voor de planeet, nu is het een pre.

Bij More Than Gifts zijn we al sinds onze oprichting bezig met de duurzaamheid van alle relatiegeschenken die wij aanbieden. Het recyclen van materialen loopt als een rode draad door ons aanbod heen. Neem nu deze milieuvriendelijke shopper bag. Extra leuk is om hier het logo van je organisatie op te laten drukken. Dan maak je het meteen persoonlijk.

Persoonlijke relatiegeschenken

Dat brengt ons meteen op de volgende trend: persoonlijke relatiegeschenken. Het is niet alleen belangrijk om een personal touch te geven aan een relatiegeschenk, het moet ook echt persoonlijk aanvoelen. Kijk daarom eerst goed naar wie je een relatiegeschenk wilt geven en waarom! Heb je goed samengewerkt met een grote klant? Benadruk dit met een mooi cadeau waar je een persoonlijke boodschap bij doet. Al onze producten kunnen gepersonaliseerd worden met een leuke kaart en sommige zelfs een unieke bedrukking.

Gadget als geschenken

Een geslaagd relatiegeschenk is iets waar iemand echt wat aan heeft. Dat kan natuurlijk ook gewoon een heerlijke fles wijn zijn, maar een nieuwe trend is om voor een ontzettend handige gadget te kiezen. Het aanbod is inmiddels gelukkig veel groter dan enkel powerbanks, smart lights, een stappenteller, bluetooth koptelefoon of zelfs een smartwatch. Je kunt het zo gek maken als je zelf wilt natuurlijk, maar zo’n cadeau dat iemand iedere dag gaat gebruiken laat wel een indruk achter.

Mindfullness

De afgelopen jaren hebben we noodgedwongen veel tijd thuis door moeten brengen en dat was heel zwaar, maar het heeft bij veel mensen ook de ogen geopend. Altijd maar onderweg zijn en eropuit maakten plaats voor thuis genieten van de kleine dingen. Lekker ontspannen bijvoorbeeld met een warm bad. Daarom zijn wellness en mindfulness ook echt trends voor relatiegeschenken dit jaar. Denk aan badjassen, plaids, geurkaarsen of douchesets. Creëer je eigen spa thuis!

Keuze is reuze belangerijk

Misschien wel de belangrijkste trend is dat mensen graag een keuze willen. Het is niet meer not done om je werknemers of relaties zelf maar te laten kiezen wat voor cadeau ze willen. Sterker nog: het wordt meer en meer de norm. Niet iedereen zit te wachten op een fles wijn en de een wordt helemaal gelukkig van een leuk uitje, terwijl de ander liever binnenblijft met een dekentje en een goed boek.

Daarom bieden we bij More Than Gifts ook de mogelijkheid om je relaties zelf een of meerdere cadeau’s uit te laten kiezen. Dat kan via een website met persoonlijke inlogcode, maar ook met een volledig verzorgde en aangeklede virtuele (kerst)markt. Daar kunnen alle collega’s of relaties samen digitaal borrelen en op hun eigen gemak langs virtuele kraampjes met geschenken lopen.

Genoeg inspiratie?

Heb je al een leuk idee opgedaan? Zo niet, dan mag je altijd contact met ons opnemen. Wij denken graag met je mee en kunnen altijd op maat leveren! Mail naar [email protected] of bel ons via 088-0273600.

Vergelijkbare berichten