De leukste zomergeschenken voor personeel van 2024

De zomer staat voor de deur, en wat is er nu beter dan je personeel extra in het zonnetje te zetten met een prachtig zomergeschenk? Bij More Than Gifts weten we als geen ander hoe waardevol je personeel is voor je bedrijf. Daarom hebben we een unieke collectie zomergeschenken samengesteld om je waardering te tonen aan collega’s of relaties op een verrassend moment. Of het nu gaat om smakelijke lekkernijen of een attent brievenbuscadeautje, laten we samen jouw geweldige team bedanken voor hun toewijding en harde werk.

Hieronder hebben we de vijf leukste zomergeschenken voor personeel van 2024 op een rijtje gezet.

1. Mini Mocktailbox

Denk je aan de zomer, dan denk je een overheerlijke koude Mocktail. Met deze unieke minibox kun je deze zomer kunt genieten van de lekkerste alcoholvrije cocktails. Met de handig DIY 0.0 mocktail in een RPET Tube maak je snel en eenvoudig de lekkerste creaties. Laat je verrassen door heerlijke smaken zoals G&T 0,0, Paloma 0,0 en de exotische Passionfruit Martini 0,0. Maak de mocktails nog lekkerder met tropische sticks in de smaken citroen, framboos en sinaasappel. Om deze mini mocktailbox helemaal af te maken, bevat dit zomergeschenk voor personeel een zakje snackolijven, een krokante notenmix van Noy Nuts en flexibele siliconen ijsblokjesvormen waarmee je snel en eenvoudig ijsblokjes kunt maken.

Mini mocktailbox als zomergeschenk voor personeel

2. Mini zomerbox

Vier de zomer met onze mini zomerbox. Laat je collega’s of relaties eropuit gaan met een goed gevulde koeltas en vergeet vooral niet om de zonnebrandcrème te gebruiken. Dit zomerpakket bevat een opvouwbare koeltas, zonnebrandcrème, een opblaasbare strandbal, Agroposta Bio ice popsicles in de smaken aardbei en citroen, en tropical treats. Deze inhoud wordt verpakt in een volledig te personaliseren brievenbusdoosje.

Mini zomerbox voor personeel

3. Take A Towel Strandset

Een zomergeschenk voor je personeel dat ook nog eens duurzaam is! Met deze Take A Towel Strandset kan je personeel genieten van een heerlijke dag op het strand, in de sauna, of een nachtje weg. De tas is gemaakt van 100% gerecycled katoen, wat zorgt voor stevigheid en slijtvastheid. De hamamdoek, eveneens van gerecycled katoen, voelt heerlijk zacht aan, is luchtig en droogt snel. Dit zomerse relatiegeschenk wordt geleverd met een drankje naar keuze. Dit kan zowel met als zonder alcohol.

Take a Towel strandset - zomerse relatiegeschenken

4. Mini strandbox

Wat is een betere manier om iemand te bedanken dan met een prachtig boeket tulpen? De blijdschap straalt van deze kleurrijke bos af en brengt vreugde. De bloemen worden bezorgd door de brievenbus, waardoor de ontvanger niet per se thuis hoeft te zijn. Bovendien bevat dit pakket een verrukkelijke reep chocolade van Tony’s Chocolonely met een speciale ‘blij met jou’ wikkel.

Mini strandbox voor collega's en relaties

5. Mini Granola-/Fruitbox

Verras liefhebbers van de natuur met een zomergeschenk waarmee ze zelf een hangtuintje met aardbeien kunnen kweken! Met deze aardbeien kunnen ze het allerlekkerste ontbijt, lunch of tussendoortje maken, samen met de Yespers Granola. Voeg verse yoghurt of kwark toe voor een volledig zelfgemaakt ontbijt.

Mini granola-fruitbox

Met ons uitgebreide collectie aan zomergeschenken voor personeel kun je collega’s verassen op een bijzonder moment. Zo gaan jouw collega’s met een goed gevoel de zomer in. Onze zomergeschenken voor personeel hebben een duurzaam en MVO karakter. Ben je er nog steeds niet uit? Onze specialisten staan klaar om je te voorzien van het advies op maat. Neem direct contact op via +31 (0) 880273600 of stuur een mailtje naar [email protected].

Vergelijkbare berichten