De leukste geschenken voor de Dag van de Zorg

Sinds 1964 wordt in Nederland de Dag van de Zorg gevierd op 12 mei. Een traditie die het geweldige werk van zorgverleners in de schijnwerpers zet. Het is de perfecte gelegenheid om dankbaarheid en erkenning te tonen aan degenen die dag in dag uit klaarstaan voor anderen. Bij More Than Gifts begrijpen we het belang van deze dag en we hebben een unieke collectie aan geschenken om je waardering te uiten. Of het nu gaat om een lekkernij of een attent gekozen cadeau, laten we samen deze geweldige zorgverleners bedanken voor hun toewijding en harde werk.

Hieronder hebben we de vijf leukste geschenken van 2024 op een rijtje gezet.

1. Minibox hart voor de zorg

Deze minibox is gevuld met liefde en waardering voor alle zorgmedewerkers. Met de Blossombs breng je kleur in de natuur én in het leven van de zorgverleners die elke dag het verschil maken. Plant de zaadbommetjes in de tuin of op het balkon en geniet in de lente en zomer van een kleurrijk festijn van wilde bloemen. De chocolade hartjes en thee voegen een vleugje zoetigheid toe aan het geschenk. Verpakt en verzonden door mensen met afstand tot de arbeidsmarkt, staat deze thee garant voor niet alleen een moment van rust, maar ook voor eerlijke en verantwoorde productie. Hierdoor geniet je niet alleen van een heerlijke kop thee, maar draag je ook bij aan een betere wereld.

Minibox voor de dag van de zorg

2. Helpende handen in de zorg

Laat de hardwerkende handen in de zorg ontspannen met dit leuke geschenk. Het handmasker in dit geschenk is een verademing na een lange dag vol inzet. De verzorgende en hydraterende gel in het handmasker zorgt voor zijdezachte handen. Maar dat is nog niet alles! Voeg wat extra zoetigheid toe aan het moment met de Tony’s Chocolonely lil’bits van marshmallows, knapperig biscuitjes en romige melkchocolade. Combineer dit met een kopje biologische thee van sociale werkplaats Kleurkracht om de ontspanning compleet te maken.

Helpende handen pakket dag van de zorg

3. Plantbare hart voor de Dag van de Zorg

Dit plantbare hart gemaakt van biologische klei bevat 100% biologische zaden. Een prachtig presentje voor mensen werkzaam in de zorg, onderwijs, medewerkers met hart voor de zaak of met liefde voor de natuur. Het gehele hart kan in de tuin of in een potje geplant worden, met genoeg water, zon en liefde groeien er mooie, wilde veldbloemen uit. Uiteraard bij- en vlindervriendelijk.

Bloom - flowerheart zorggeschenk voor personeel

4. Tulpen & Chocolade

Wat is een betere manier om iemand te bedanken dan met een prachtig boeket tulpen? De blijdschap straalt van deze kleurrijke bos af en brengt vreugde. De bloemen worden bezorgd door de brievenbus, waardoor de ontvanger niet per se thuis hoeft te zijn. Bovendien bevat dit pakket een verrukkelijke reep chocolade van Tony’s Chocolonely met een speciale ‘blij met jou’ wikkel.

Bosje tulpen dag van de zorg

5. Mini Rechargebox

Geef je collega’s een moment van rust en even opladen met de Mini Rechargebox, zodat ze met hernieuwde energie weer volop aan de slag kunnen! Ontdek de Rituals soap bar en shampoo voor een verfrissend moment. Geniet onderweg, op kantoor of thuis van de Bolero limonade, goed voor 500ml suikervrij drinken. Verder bevat dit pakket heerlijke glutenvrije en vegan lolly’s zonder suiker van Food2Smile en marshmallows van Barú.

Mini Rechargebox voor de zorg

Ben je er nou nog steeds niet uit, of opzoek naar andere geschenken? Neem dan een kijkje in onze webshop, hier vind je nog veel meer leuke geschenken voor de Dag van de Zorg

Vergelijkbare berichten