Ijmond werkt

IJmond Werkt! en More Than Gifts

Bij de samenwerking tussen IJmond Werkt! en More Than Gifts staat de toewijding aan maatschappelijke impact centraal. Bij More Than Gifts is het streven naar maatschappelijk verantwoord ondernemen diepgeworteld in ons DNA. We zetten ons in om op diverse fronten deze impact te vergroten. Een van de manieren waarop we dit realiseren, is door de nauwe samenwerking met IJmond Werkt! Sinds 2023 werken we samen met deze sociale werkplaats, die de overtuiging deelt dat ieder individu waardevol is en met zijn of haar talenten een passende bijdrage kan leveren. Voor More Than Gifts verzorgt IJmond Werkt! het inpakken van verschillende kerstpakketten en borrelboxen.

IJmond Werkt!

IJmond Werkt! is een organisatie die zich inzet voor iedereen die stappen wil zetten richting werk en participatie in de samenleving. Ze houden rekening met individuele mogelijkheden en de omstandigheden op de arbeidsmarkt. Hun doel is om mensen te ondersteunen bij het vinden van passend werk en het creëren van een veilige, duurzame werkplek waar ze zich thuis voelen. Voor velen biedt passend werk niet alleen een inkomen, maar ook structuur en betekenis in het leven. Hun missie is duidelijk: ze streven naar een wereld waarin iedereen vanuit zijn eigen kracht kan deelnemen aan de maatschappij. Dit realiseren ze door mensen zoveel mogelijk zelfredzaam te maken, hen actief te betrekken bij de maatschappij door middel van werk. Hun visie is gebaseerd op samenwerking, ondernemerschap en positiviteit, waarbij oprechte aandacht en vertrouwen kernwaarden zijn die de basis vormen van hun werkzaamheden.

Ijmond Werkt!

Samenwerking tussen IJmond Werkt! en More Than Gifts

De samenwerking tussen IJmond Werkt! en More Than Gifts is niet alleen fijn, maar ook een waar feestje. Medewerkers van IJmond Werkt! ervaren de werkzaamheden als plezierig en kijken er naar uit. Het gevarieerde karakter van de inpak werkzaamheden draagt bij aan de positieve ervaring. Bovendien waardeert IJmond Werkt! de duidelijke instructies voor de pakketten, waardoor het werk gestructureerd en efficiënt verloopt. Deze samenwerking draagt bij aan het creëren van een stimulerende en ondersteunende werkomgeving voor iedereen die erbij betrokken is.

Pakketten en borrelboxen

IJmond Werkt! verzorgt onder andere het inpakken van de leukste paasboxen. Deze bijzondere boxen bevatten een selectie van heerlijke paaschocolade, leuke paasartikelen en andere verrassingen, waardoor ze perfect zijn om jouw waardering te tonen, het teamgevoel te versterken en de lente te vieren. Onze Mini Paasboxen zijn zeer geschikt als zakelijk geschenk. Het is een smaakvolle manier om jouw personeel op een vrolijke en waarderende manier te bedanken.

IJmond Werkt pakt de More Than Gifts paasboxen in.

Vergelijkbare berichten