Een groep mensen met oranje kleren omringd door oranje confettie

Breng de oranjekoorts naar kantoor met onze oranje relatiegeschenken

Het is weer zover! De spanning stijgt, de vlaggen worden gehesen en de straten kleuren oranje. Dit is hét moment om de oranjekoorts ook op de werkvloer te laten stijgen met onze unieke oranje relatiegeschenken. Of je collega’s nu fanatieke voetbalfans zijn die elke wedstrijd op de voet volgen of gewoon genieten van de gezelligheid en saamhorigheid die het toernooi met zich meebrengt, met onze ruime selectie aan geschenken scoor je altijd punten.

Lees verder en ontdek de leukste oranje relatiegeschenken die jouw collega’s zeker zullen waarderen.

1. Score for Nature

Niet alleen de straten kleuren oranje, maar ook je tuin, balkon of een braakliggend terrein met dit oranje relatiegeschenk van Blossombs! Gooi deze bloembommen neer, wacht op een verfrissende bui of geef ze een beetje liefdevolle aandacht met een gieter. Binnen enkele weken zullen de bloemen in volle glorie bloeien waar ook de bijen en vlinders van zullen genieten. Blossombs worden met zorg en toewijding in Nederland gemaakt en barsten van biologische wilde bloemzaden, natuurlijke klei, voedingsstoffen en kleurpigmenten. Pluspunt: dit oranje geschenk wordt met liefde verpakt op een sociale werkplaats.

Blossomsb relatiegeschenk

2. Mini Oranjebox

Met deze minibox breng je het oranje feest rechtstreeks naar de huiskamers van jouw collega’s. Van oranje snacks tot feestelijke accessoires, deze minibox heeft alles wat je nodig hebt om een feest te vieren in oranje stijl. Ideaal voor tijdens de eerste, tweede en zeker de derde helft.

De minibox bevat:

  • Een oranje bril met landsvlag
  • Johnny Cashew honing zeezout (125g)
  • Bolero sachet mandarijn (9ml)
  • Tony’s Chocolonely karamel zeezout (47g)
  • Johnny Doole fudge mini vanille (2 stuks)
  • Tic Tac oranje (18g)
oranjebox relatiegeschenk

3. Mini Hollandbox

Dit oranje relatiegeschenk zit boordevol herkenbare Nederlandse lekkernijen die gegarandeerd een glimlach op het gezicht van je collega’s toveren. Denk aan traditionele Wilhelmina pepermunt en stroopwafelthee. Stuur de Hollandse ansichtkaart met een grappige boodschap naar een bekende en haal een stukje Nederland naar je eigen achtertuin of balkon. Plant de bijgevoegde bloembollen en geniet binnenkort van een kleurrijk en feestelijk resultaat. Met deze Mini Hollandbox breng je een stukje Nederlandse gezelligheid naar jouw collega’s!

Oranje relatiegeschenk

4. Groeipapier kaart met zeep

Deze originele kaart in oranje tinten is gemaakt van groeipapier met een mix aan bloemenzaadjes. Deze kan je dus ook nog planten zodat je later van de mooiste bloemen kunt genieten. De envelop is van pergamijn en dus 100% biologisch afbreekbaar, waardoor dit geschenk niet alleen kleurrijk, maar ook milieuvriendelijk is. Als kers op de taart bevat dit oranje relatiegeschenk een heerlijk zeepje.

Ek kaart geschenk

Met ons uitgebreide collectie aan oranje relatiegeschenken kun je jouw collega’s verassen op een leuke manier. Onze geschenken hebben een duurzaam en MVO karakter. Ben je er nog steeds niet uit? Onze specialisten staan klaar om je te voorzien van advies op maat. Neem direct contact op via +31 (0) 880273600 of stuur een mailtje naar [email protected].

Vergelijkbare berichten