Interview Joanna Dydynska – Logistiek

Hier lees je een interview over de logistieke werkzaamheden van Joanna Dydynska.

“Een eerste indruk is het allerbelangrijkste, óók voor kerstpakketten!”    
 
Stel je even kort voor en sinds wanneer werk je bij More Than Gifts? 
Mijn naam is Joanna en ik werk nu 3 jaar voor More Than Gifts op de afdeling logistiek. De eerste twee jaar alleen tijdens het kerstpakketten seizoen voor een aantal maanden en sinds vorig jaar oktober fulltime! 
 
Hoe ben je bij More Than Gifts terecht gekomen?  
Ik werkte voor een uitzendbureau toen ze mij benaderden voor deze functie, samen met 3 anderen. Uiteindelijk ben ik hier blijven werken, ik wilde namelijk graag langer blijven. En daar ben ik erg blij mee, de mensen voelen als familie voor mij!  
 
Hoe ziet een gemiddelde dag van jou eruit? 
Ik werk op de afdeling logistiek. Ik ben verantwoordelijk voor de retouren die binnenkomen bij ons in het magazijn. Ook ontvang ik samen met mijn collega alle goederen, boek ik ze in het systeem en informeer ik onze inpakdiensten over de artikelen die ingepakt moeten worden.  Kortom, de logistiek binnen het magazijn.
 
Als ik een collega zou vragen om jou in 3 woorden te omschrijven, welke zouden dit dan zijn? 
Ik ben altijd bezig, of het nu in het magazijn is of op kantoor. Ze zullen ook vast opnoemen dat ik altijd chocolade bij me heb haha, ik eet dat het liefste de hele dag door! Ik ben ook altijd aanwezig, maar nu weet ik niet persé of dat een goed iets is 😉 
 
Waar ben je tot nu toe het meest trots op wat je hebt gedaan bij More Than Gifts? 
Als alle kerstpakketten helemaal perfect zijn ingepakt, alles ligt netjes naast elkaar, de artikelen, de kaartjes, dan maakt me dat blij en trots. De mensen moeten flink verrast worden als diegene het pakket krijgt en open gaat maken. Dat is het fijnste gevoel wat er is, iemand blij maken. De eerste indruk is het allerbelangrijkste, dat geldt ook voor kerstpakketten.  
 
Wat maakt More Than Gifts voor jou zo uniek? 
Het is een fijne, kleine groep mensen. We kunnen over van alles praten, van werk tot privé zaken. Bij sommige grote bedrijven weet je soms niet eens de namen van je collega’s. Dat is hier gelukkig wel anders. Iedereen heeft een eigen werkgebied en heeft zijn/haar verantwoordelijkheid, maar we ondersteunen elkaar ook bij van alles. Iedereen wil helpen en daardoor is er echt een goede sfeer. 
 
Ook als er bijvoorbeeld iets is, een order is niet compleet of er is iets mis met de versturing, dan steken we even snel de koppen bij elkaar en lossen we het altijd samen op.  
 
Wat is jouw kerstboodschap naar de mensen?  
Kerst is voor mij persoonlijk een erg belangrijke tijd, als Poolse vieren wij het altijd traditioneel en zijn we met familie. Ik ben hier nu 5 jaar en ik heb het nog maar één keer in Polen kunnen vieren helaas. Ik mis het! Vier het zoveel mogelijk met de mensen die je het meeste lief hebt, want dat is niet iedereen gegeven.  

Vergelijkbare berichten