In gesprek met CIZ

Het CIZ (Centrum Indicatiestelling Zorg) mogen wij al drie jaar lang tot onze klantenkring rekenen en daar zijn we natuurlijk maar wat blij mee. Maar hoe zijn ze eigenlijk bij ons terechtgekomen? En wat vinden ze nu eigenlijk van ons? Wij gingen in gesprek met CIZ!

Hi CIZ! Wie zijn jullie en hoe zijn jullie bij More Than Gifts terechtgekomen?

Binnen het CIZ zijn er een tweetal collega’s die zich bezighouden met facilitaire zaken en huisvesting. Voorheen regelde één van de collega’s uit dit team alles omtrent evenementen voor het personeel en ook geschenken, zoals kerstpakketten. Maar nu hebben we een intern projectteam dat zich hiermee bezighoudt. Eén collega van HRM, één van facilitaire zaken en één van communicatie. Zo komen veel verschillende en leuke ideeën bij elkaar!

Wij zijn al zo lang klant bij More Than Gifts dat we het eigenlijk niet meer zo goed weten, haha. Maar er zal destijds een mailing voorbij zijn gekomen en dat we toen dachten: jullie moeten we hebben!

Wat hebben jullie bij More Than Gifts afgenomen en voor welke gelegenheid?

We namen voornamelijk eindejaarsgeschenken af bij More Than Gifts, maar sinds vorig jaar hebben we een doorlopend contract met ze afgesloten. Daar hebben we inmiddels goed gebruik van gemaakt door tussentijds kleine thuiswerkgeschenken naar onze medewerkers te sturen. Dit was onlangs de ‘Jij bent goud waard’ Tony Chocolonely reep met een persoonlijke wikkel en kaart.

Wat waren de reacties van de collega’s op de geschenken?

Goed! Het is jammer dat je op thuiswerkgeschenken niet zo heel veel reacties krijgt, omdat iedereen thuiswerkt natuurlijk, dus op de wandelgangen hoor je niet veel. Maar vooral nieuwe collega’s die onze geschenken en events nog niet eerder hadden meegemaakt waren ontzettend blij verrast. Dit kregen we met name te horen na de virtuele kerstmarkten, waar we ook een pubquiz en escaperoom bij hadden geboekt. Collega’s konden zelf kiezen waar ze aan wilden deelnemen en dit is in erg goede aarde gevallen. Er zijn zelfs collega’s geweest die daarna, buiten de kerstperiode om, samen met elkaar escaperooms hebben gedaan!

Waarin onderscheid More Than Gifts zich voor jullie?

Met name het interactieve aanbod, wat zo goed van pas kwam tijdens de afgelopen coronaperiode, dat is écht anders dan anders te noemen. Ook zijn er geen standaardleveringen, bijna alles bij More Than Gifts is te personaliseren en daar gaat onze voorkeur ook absoluut naar uit. Wij laten de keuze altijd aan de collega’s zelf, dus geen pakketten, en daar is ook genoeg keuze in als het gaat om giftcards bijvoorbeeld. Zouden wij More Than Gifts aan andere bedrijven aanraden? Absoluut!

 


Benieuwd geworden naar wat More Than Gifts voor uw bedrijf kan betekenen?
Bekijk dan de mogelijkheden op de website of neem direct contact met ons op via 088 – 027 3600.

Vergelijkbare berichten