Top 5 geschenken Dag van de Zorg

12 mei is de Dag van de Zorg. De geboortedag van Florence Nightingale is het jaarlijks terugkerende zonnetje voor heel zorgend Nederland. En dat al meer dan 50 jaar!

Natuurlijk verdienen ze dat zonnetje iedere dag, maar op een dag als deze nét even meer. Zorg goed voor jouw zorgcollega’s in de vorm van deze leuke geschenken. En uiteraard net even anders dan anders zoals je van More Than Gifts kunt verwachten.

Wij hebben de 5 leukste geschenken voor je op een rijtje gezet. Ze staan klaar voor je om direct naar je collega’s te sturen!

1. Bloemetjes koekjes en groeikaartje

Deze koekjes zien er op het eerste oog uit als “gewone” koekjes, maar niets is minder waar: deze smaken naar rozenwater/vanille! Ook zijn deze gebakken en ingepakt door mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt, dus koekjes eten van de Koekfabriek was letterlijk en figuurlijk nog nooit zo sociaal. Er zit een groeikaartje bij die je in de grond kun stoppen en ta-daa: komende lente/zomer kun je ook nog genieten van een bloemenzee!

Dan ga ik voor de koekjes

2. Bureautuintje bloemen of fruit

Aan kantoortuinen geen gebrek in Nederland, maar met deze bureautuintjes zorg je daadwerkelijk voor een stukje groen op iedere werkplek. Of dat nu thuis is of op kantoor. Hoe leuk is het dat je collega’s zo altijd uitzicht hebben op een stukje natuur. Als je ze gelijk wat lekkers voor de lunch wilt geven, dan moet je zeker voor het bureautuintje bosaardbei gaan!

Voor mij een tuintje graag

3. #speciaalvoorjou suikervrije mintjes

Altijd een frisse adem bij de hand met dit vrolijke mintboxje. Speciaal ontworpen voor zorgmedewerkers met een leuke opdruk en boodschap. De mints zijn suikervrij, een fijne bijkomstigheid!

Mag ik een mintje

4. Bathbombs

Ja, deze bathbombs gun je écht iedereen. Mocht je geen bad hebben, geen nood! Pak een tobbe en gebruik de bathbombs als voetbad. Naast de heerlijke geur zijn deze bathbombs ook voorzien van fijne, natuurlijke en verzorgende ingrediënten. Je gunt toch iedereen dit momentje van ontspanning?! Geleverd in een gepersonaliseerd doosje speciaal voor de Dag van de Zorg zijn deze bathbombs nog leuker om te geven!

Doe mij maar zo’n bathbomb

5. HappyHart

Vol verwachting klopt het hart van je collega als hij/zij dit geschenk openmaakt. Wat een lekkernij! Heerlijke melkchocolade met mooie, crispy chocoladeballen en vrolijke suikerhartjes. Een klassieker in een luxe jasje.

Ik word happy van dit hart

Benieuwd geworden naar wat More Than Gifts voor uw bedrijf kan betekenen?
Bekijk dan de mogelijkheden voor een of neem direct contact met ons op via 088 – 027 3600.

Vergelijkbare berichten