Grasveld met hierop een mandje met gekleurde paaseieren.

De leukste paasgeschenken voor 2024!

Het is alweer bijna zover, Pasen 2024! Dit jaar valt Pasen op zondag 31 maart en maandag 1 april. Het is het moment om de lente en nieuw leven te vieren, maar ook een unieke gelegenheid om jouw personeel te verassen met een leuk geschenk. Paaseieren zoeken en een lekker paasontbijt mag allemaal niet ontbreken. Maar ben je als werkgever nou opzoek naar originele paasgeschenken voor personeel om ze te laten zien hoeveel je ze waardeert? Dan ben je bij More Than Gifts aan het juiste adres.

Hieronder hebben we de top 5 leukste paasgeschenken van 2024 op een rijtje gezet. Vrolijk Pasen!

1. Blossombs Giftbox Pasen

Het ouderwetse bosje bloemen kan wat ons betreft wel wat leuker (en duurzamer!). Met deze special edition Pasen Giftbox Mini geef je een leuke verrassing en help je de natuur. Op naar een kleurrijke zomer voor jou en de vlinders en bijen. In de Bloemen voor jou Giftbox Mini zitten 4 kleurrijke zaadbommetjes. Gooi deze tussen maart en september in de tuin of bij jou in de buurt. Wacht op de regen (of gebruik een gieter), even geduld en vervolgens genieten jij, de bij en de vlinders van de meest kleurrijke bloemen!

Blossombs giftbox pasen

2. Tony’s Chocolonely – Paasei melk karamel zeezout

Impact maken wordt ’n eitje met dit holle ei van melk & karamel zeezout. Enneh.. je krijgt d’r ook nog eens 5 kleine eitjes bij! Dit maakt dit ei het ideale paasgeschenk voor jouw personeel. Tony Chocolonely focust zich op 100% slaafvrije chocolade. Niet alleen hun chocolade, maar alle chocolade wereldwijd. Hoe meer mensen kiezen voor slaafvrije chocolade en het verhaal van Tony’s Chocolonely delen, hoe eerder 100% slaafvrij normaal wordt. Uiteindelijk bepaal jij, doe je mee?

Paasgeschenk voor personeel: Tony's Chocolonely paasei melk karamel zeezout

3. Paasgeschenk voor personeel

Verras jouw medewerkers met een overheerlijk paas duo-doosje. Dit overheerlijke paasgeschenk kun je gerust delen. Voor wie je dan ook een vrolijk Pasen wilt wensen.. een doosje chocolade. Wie wil dit chocokado nou niet op z’n deurmat? Dit is het slaafvrije paasgeschenk van 2024!

Paasgeschenk voor personeel: Het paasduo doosje

4. Zonnige mini paasbox

Vier de lente en Pasen op een fijne manier met het Mini Zonnige Paasbox! Anno 2024 worden paasboxen steeds populairder. Deze box bevat Zonne Thee van sociale werkplaats Kleurkracht, die niet alleen smaakvol is, maar ook een stukje teruggeeft aan de maatschappij. Thee gaat natuurlijk goed samen met chocolade, dus genieten met de Milka paaseitjes. Een extra dosis vrolijkheid met deze Blossombs ”Best of Luck” hanger. Deze unieke en kleurrijke bloembol geeft sfeer in de voor-/ of achtertuin! Een uniek en veelzijdig paasgeschenk voor personeel

Paascadeau personeel: Zonnige mini paasbox

5. Hands Off Easter Caramel chocolade reep

Deze vegan karamel zeezout reep is een 100% lekker paascadeau voor jouw personeel, maar dan zonder melk. De reep is gemaakt op basis van rijstmelk, met extra hazelnootpraliné voor een romige structuur.

Huh? De lekkerste en vegan? Ja, een vegan karamel zeezout reep die net zo lekker is als de melkchocolade variant! Zo hoef jij dus niet in te leveren op smaak, maar kun je wel genieten van een vegan melkchocolade reep. Hoe hebben ze deze paasreep zo lekker gemaakt? Het melkpoeder is vervangen door rijstpoeder. Vervolgens is er extra hazelnoot praliné toegevoegd voor een extra rijke smaak en een lekkere romige structuur. De crunchy stukjes karamel zeezout maakt de reep zo lekker dat je dus niet meer hoeft te kiezen voor een karamel zeezout met melk. Dus 100% lekker, maar dan zonder melk.

Veganreep als paasgeschenk

Ben je er nou nog steeds niet uit, of opzoek naar andere geschenken? Neem dan een kijkje in onze webshop, hier vind je nog veel meer leuke originele paasgeschenken voor medewerkers!

Vergelijkbare berichten