Vrouw met duurzame paasgeschenk

Duurzame paasgeschenken: een verantwoorde keuze voor jouw personeel

In een tijd waarin duurzaamheid steeds belangrijker wordt, is het kiezen van duurzame paasgeschenken voor personeel een prachtige manier om zowel waardering te tonen als een positieve impact op de wereld te hebben. Bij More Than Gifts zijn we gespecialiseerd in het leveren van duurzame geschenken met een verhaal. Onze geschenken dragen bij aan een groenere wereld.

Waarom kiezen voor duurzame paasgeschenken?

Zoals hierboven al opnoemde staat duurzaamheid hoog in ons vaandel. Pasen is een unieke gelegenheid om de lente in te luiden en uw medewerkers eens extra te verassen met een verantwoord geschenk.

  • Milieubewustzijn versterken: Door te kiezen voor duurzame geschenken, laat je zien dat jouw bedrijf milieubewust is en waarde hecht aan duurzaamheid. Dit kan een positieve invloed hebben op hoe werknemers en klanten jouw bedrijf zien.
  • Positieve bedrijfscultuur: Het geven van duurzame geschenken kan bijdragen aan een positieve bedrijfscultuur. Het laat zien dat het bedrijf niet alleen geeft om winst, maar ook om het welzijn van de planeet en haar bewoners-
  • Inspiratie voor anderen: Door duurzame geschenken te kiezen, inspireer je anderen om ook milieubewuste keuzes te maken. Dit kan een kettingreactie van positieve verandering teweegbrengen.

Ideeën voor duurzame paasgeschenken

Tiny Kadoosje

In het Tiny Kadoosje van Tony’s Chocolonely vind je allemaal kleine Tony’s chocolaatjes in een feestelijk doosje! Voor al die heerlijke kleine verwenmomenten, voor alle blijk-van-waardering momenten, voor elke gelegenheid om goed te maken wat er ook is, en natuurlijk, perfect voor bij elke kop koffie, thee of een glaasje warme chocolademelk. Tony Chocolonely zorgt voor 100% slaafvrije chocolade door direct met boeren samen te werken en extra premie’s uit te keren.

duurzame paasgeschenken

Blossombs

De lente is begonnen! En om dit te vieren schenk je een vrolijke hanger, met een kleurrijk Blossombs bloem’bommetje’! Blossombs zijn kleurrijke bloem ‘bommetjes’ gemaakt in Nederland met 100% natuurlijke ingrediënten en een biologische – speciaal voor bijen en vlinders – samengestelde zadenmix van wilde bloemen. Gooi de Blossombs overal en geef kleur aan je eigen buurt: in je tuin, in een pot op je balkon, op een braakliggend stukje grond, kale berm of langs de sloot! Het enige wat jij nog moet doen is wachten op een regenbui (of een gieter gebruiken) en de Blossombs doen de rest!

duurzame paasgeschenken

Paasbox

Met deze Minibox kweek je je eigen hangtuintje. Laat de zon en de bijtjes maar komen! Door de vrolijke paaseitjes en eierkoek van De Koekfabriek, verras je deze lente collega’s vlak voor de paasdagen met deze vrolijke paasbox. De koek van De Koekfabriek is ambachtelijk, vers en overheerlijk! En met liefde gemaakt door wel héél bijzondere koekenbakkers… De koekenbakkers hebben namelijk een afstand tot de arbeidsmarkt.

duurzame paasgeschenken

BloomsBox

De BloomsBox is een houten kistje dat verzendverpakking en vaas voor je narcissen in één is. Schuif de BloomsBox na ontvangst open, zet de potjes met narcisbolletjes erin en schuif het deksel terug. Zo heb je in plaats van een vaas een kist-met-narcissen! En het leuke is: als de narcissen uitgebloeid zijn kun je de BloomsBox gewoon opnieuw vullen met een andere seizoensbloem! Volgens ons is dit een van de leukste paasgeschenken voor personeel door deze duurzame eigenschappen.

bloomsbox

Vergelijkbare berichten