Meesters in personalisatie

Bij More Than Gifts zijn we gespecialiseerd in het personaliseren van geschenken. Wij geloven namelijk dat een persoonlijk tintje een geschenk uniek maakt en extra leuk is om te geven. Of het nu gaat om gepersonaliseerde geschenken, ontwerpen in de huisstijl of speciale aanpassingen, maatwerk is terug te vinden in een rijk scala aan concepten van ons. Ontdek de veelzijdigheid van maatwerk en laat je inspireren om je geschenken te personaliseren.

Kerstpakketten

Personalisatie is van binnen en van buiten terug te vinden bij onze kerstpakketten. Zo maak je een goede eerste indruk met de verpakking waar het logo van jouw bedrijf aan kan worden toegevoegd. Maar dat is niet alles. De kerstpakketten zijn origineel, innovatief en worden uitgewerkt met een dosis creativiteit en enthousiasme. De inhoud bestaat uit kwalitatief hoogwaardige geschenken en het is ook mogelijk om eigen producten toe te voegen zoals bijvoorbeeld streekproducten. Ook kan de inhoud worden afgestemd op thema’s die als rode draad door jouw bedrijf lopen zoals duurzaamheid of vitaliteit.

Personalisatie geschenken voor relaties

Relatiegeschenken

Hoe leuk is het om je relaties en/of collega’s te bedanken voor hun inzet? Nog leuker, om het geschenk te personaliseren. Daarom kan ons aanbod aan relatiegeschenken altijd aangepast worden aan jouw persoonlijke wensen. Zo kun je een kaartje laten toevoegen bij het geschenk. Of het logo van jouw bedrijf of dat van de klant laten bedrukken op het relatiegeschenk. Er zijn veel mogelijkheden op het gebied van personalisatie. Neem een kijkje in de More Than Gifts webshop waar een divers assortiment aan geschenken staat die op maat gepersonaliseerd kunnen worden

Virtuele Wintermarkt

Onze Virtuele Wintermarkt is op zichzelf al een unieke ervaring want je waant je in een 360 graden markt omgeving. Maar deze unieke ervaring kan ook een persoonlijke ervaring worden door de vele manieren waarop de omgeving gepersonaliseerd kan worden. Denk bijvoorbeeld aan een persoonlijke videoboodschap van de directie wanneer je de virtuele winterwereld binnen treedt of de huisstijl van jouw bedrijf kan tot in de puntjes worden doorgevoerd. De kers op de taart qua personalisatie op de Virtuele Wintermarkt is het integreren van jouw medewerkers op de markt.

Personalisatie geschenken virtuele wintermarkt
Personalisatie geschenken webshop

Webshop

Voeg een persoonlijke noot toe aan de webshop waar je geschenken kiest in de vorm van producten, een traditioneel verrassingspakket, giftcards, belevenissen en/of donaties aan goede doelen. Zo kan je het logo van jouw bedrijf overal later terugkomen, bedank je jouw medewerkers in een persoonlijk voorwoord, voegen wij een sfeervolle achtergrond toe die bij jouw organisatie past of personaliseer het assortiment met streekproducten. De uitnodigingen voor de webshop, zowel digitaal als fysiek, kunnen ook worden gespecialiseerd. Denk bijvoorbeeld aan een pop-up voucher met een skyline erin verwerkt.

Digitale Winterplein

Bij More Than Gifts staat personalisatie centraal en streven we ernaar om keer op keer te verrassen met onze gepersonaliseerde concepten. Een van onze nieuwste concepten is het Digitale Winterplein dat een sfeervol winter plein biedt met verschillende kerst elementen. Het plein bevat veel unieke elementen, zo is het mogelijk om een videoboodschap van de directie toe te voegen en de kleuren en logo’s van het bedrijf te integreren. Maar dit is nog niet alles. Het is mogelijk om unieke elementen te integreren in het Digitale Winterplein zoals auto’s, bedrijfskleding met logo’s en nog veel meer!

Personalisatie geschenken digitale winterplein

Benieuwd geworden naar de mogelijkheden? Neem contact met ons op en we denken graag met je mee!

Vergelijkbare berichten