Voorbeeld van het virtuele winterplein in de stijl van Karakter

Vernieuwd digitaal winterplein

Het duurt nog even, maar voor je het weet staat de winter weer voor de deur. Dit jaar is ons virtuele winterplein vernieuwd. Het winterplein wordt volledig op maat gemaakt in de huisstijl van jouw bedrijf of organisatie. Zo bezorg je jouw collega’s een onvergetelijke kerstervaring. Maak je klaar om ondergedompeld te worden in een virtuele winterervaring op het Digitale Winterplein!

Welkomst video

Om de virtuele omgeving nog persoonlijker te maken kan je ook een videoboodschap van de directie toevoegen. Op deze manier kunnen zij laten zien hoe erg zij hun medewerkers waarderen. Een krachtige videoboodschap spreekt meer tot de verbeelding en valt altijd goed in de smaak blijkt uit ervaring. De video is direct zichtbaar bij binnenkomst in het Digitale Winterplein.

Uniek concept

Het Digitaal Winterplein is een uniek concept en geeft een magische sfeer van een digitaal winterwonderland. Met behulp van geavanceerde technologieën, zoals virtual reality en augmented reality, wordt het Digitale Winterplein tot leven gebracht. Het winterplein kan volledig gepersonaliseerd worden naar de wensen van jouw bedrijf/organisatie.
Vanuit het winterplein kun je eenvoudig doorgaan naar de webshop.

Personalisatie mogelijkheden

  1. Er kan een persoonlijke videoboodschap worden toegevoegd bij binnenkomst op het plein.
  2. Het logo van jouw bedrijf of organisatie wordt toegevoegd aan het winterplein.
  3. De teksten en elementen (de vrachtwagen en het vliegtuig aan het einde van de video) kunnen ook worden aangepast naar wens.
  4. De webshop met geschenken wordt volledig ingericht in de huisstijl van jouw bedrijf/organisatie (kleuren en logo).
Webshop More Than Gifts op een latptop

Webshop

In de webshop kunnen je collega’s eenvoudig een kerstgeschenk uitkiezen. Zo ontvangt iedereen een geschenk dat bij hem/haar past. Laat ook de webshop volledig personaliseren in de stijl van jouw bedrijf.

Unieke inloggegevens

Iedere medewerker ontvangt unieke inloggegevens. Met deze inloggegevens kunnen zij eenvoudig inloggen in de virtuele omgeving. Deze inloggegevens kunnen zowel digitaal als fysiek worden verstuurd met een gepersonaliseerde uitnodiging, in een design in de huisstijl van jouw bedrijf of organisatie.

Digitale uitnodiging voor webshop More Than Gifts

Een onvergetelijke kerstervaring

Kortom, het virtuele winterplein zorgt voor een onvergetelijke kerstervaring. Dit begint al bij het ontvangen van de gepersonaliseerde uitnodiging. Na het inloggen waan je je direct in een gezellige winterse omgeving. Daarna ga je eenvoudig door naar de webshop om een kerstgeschenk uit te kiezen dat bij jou past. En dit allemaal… gewoon thuis op de bank!

Bekijk onze concepten hieronder

Bekijk ook eens onze andere concepten

Afbeelding van een kerstmarkt

Kerstmarkten

Bekijk ook eens onze
kerstmarkten pagina

Afbeelding van een webshop

Online cadeaukeuze

Bekijk ook eens onze online cadeaukeuze pagina

Afbeelding van kerstpakketten

Kerstpakketten

Bekijk ook eens onze kerstpakketten pagina

Afbeelding van een relatiegeschenk

Relatiegeschenken

Bekijk ook eens onze relatiegeschenken pagina

Vergelijkbare berichten