Trendalert: hip & happening geschenken

Verandering is dagelijks aanwezig in ons leven op veel verschillende manieren, ook in de kerstpakkettenwereld. Met deze trendalert zullen wij je voorzien van een uniek inzicht in wat er op dit moment speelt en wat de toekomst in petto heeft. Of je nu geïnspireerd wilt worden, een nieuwsgierige geest hebt of gewoonweg benieuwd bent naar wat er op dit moment speelt. Met deze trendalert ontdek je de nieuwste trends op het gebied van kerstpakketten en eindejaarsgeschenken.

Trendalert bio wine en bites kerstpakket

Trend 1 – Het Butter Board

Er is een nieuwe trend opgedoken op het gebied van eten die onze aandacht heeft getrokken: het butter board. Dit butter board heeft niet alleen onze aandacht getrokken, maar de aandacht van vele toen hij viraal ging op TikTok. Zoals de naam doet verraden draait deze trend om boter. Maar wat is dit boterbord? Het is een borrelplank waarop je in een golvende beweging boter smeert en overheerlijke smaakmakers aan toevoegt.  Dit kan variëren van zoete toppings met fruit tot een hartig boterbord met knoflook. Je zet deze borrelplank in een oogwenk in elkaar en daarna is het ultiem genieten.

Nieuwsgierig geworden naar deze te gekke trend? Dat snappen wij helemaal. Naar aanleiding van deze trend hebben wij het Bio Wine & Bites kerstpakket samengesteld. Een overheerlijk pakket dat gevuld is met smaakvol lekkers en het boterbord voor een perfecte tapasmiddag. De duurzame plank in dit pakket is gemaakt van mangohout uit India. Smeer zachte boter over de plank en versier met de bijgevoegde kruiden naar keuze. Eet smakelijk!

Trend 2 – Zero Waste producten

Het streven naar een Zero Waste levensstijl is veel meer dan alleen maar een trend; het is een beweging die ons aanzet tot verandering en bewustwording. Wist jij bijvoorbeeld dat we heel veel eten weggooien. Zoveel dat 9 procent van ons eten jaarlijks verdwijnt in de afvalbak. Deze 9 procent staat gelijk aan ruim 34 kilo eten per persoon per jaar.

Ook bij More Than Gifts stellen wij zero-waste centraal, want wij zijn ervan overtuigd dat zero-waste een feest is. Dit zero-waste feest is ook terug te vinden in onze kerstpakketten. Neem bijvoorbeeld De Verspillingsvrije Kerstbox, met deze box maak je van kerst een duurzaam en circulair feest. De inhoud van deze box is een zorgvuldig samengestelde selectie van producten die duurzaamheid en circulariteit omarmen en waarbij de leveranciers voorlopen wat betreft innovaties op dit gebied. Ook onze Circulaire Kerstbox staat volledig in het teken van duurzaamheid en circulariteit. Met de NoWaste Bananen broodmix maak je een overheerlijk bananenbrood met de overgebleven bananen op de fruitschaal. Met deze broodmix draag je bij aan het verminderen van voedselverspilling. Is dat niet circulair genieten?

Trendalert zero waste kerstpakket
Trendalert zelf kweken kerstpakket

Trend 3 – Zelf kweken

Een eigen moestuin is populairder dan ooit. De reden voor deze populariteit komt doordat je eigen groente en fruit kweken leuker, gezonder en lekkerder is. Bovendien is groente uit je eigen tuin beter voor het milieu. En zo dachten wij ook. Bij More Than Gifts hebben we een kerstpakket samengesteld dat helemaal in het teken staat van biologisch genieten en kweken. Dit pakket heeft alle elementen om een eigen kweekavontuur te starten. Boer Tom, bekend van Boer Zoekt Vrouw, is een echte liefhebber van het buitenleven en inspireert je graag om te gaan kweken. In ons Biologisch Genieten & Kweken kerstpakket zit de kweekkas van Senza in samenwerking met boer Tom, stekbakjes voor het kweken van cherrytomaatjes en courgettes. Scan de QR-code in het pakket voor tips en tricks van boer Tom en binnen de kortste keren kan je genieten van je eigen verse oogst.

Ontdek meer kerstpakketten en eindejaarsgeschenken met een Fairtrade, duurzaam en sociaal karakter.

Vergelijkbare berichten