De kunst van het waarderen van medewerkers

Waardering is motivering

Met het einde van het jaar in zicht, komt ook de tijd van waardering en samenzijn steeds dichterbij. Het vinden van het perfecte geschenk voor medewerkers kan soms een uitdaging zijn, maar gelukkig zijn er innovatieve opties die een blijvende indruk zullen achterlaten. Bij More Than Gifts begrijpen we hoe belangrijk het is om een blijk van waardering op een persoonlijke en unieke manier over te brengen. Daarom presenteren we met enthousiasme enkele ideeën om medewerkers tijdens deze feestelijke periode te verwennen.

virtuele wintermarkt More Than Gifts

Virtuele Wintermarkt: ervaar de magie online

Stel je voor: een betoverende marktomgeving die je op elk moment van de dag en overal kan bezoeken. Onze Virtuele Wintermarkt biedt deze mogelijkheid. Met keuze uit Landgoed Beeckestijn, Louwman Museum en de Lichtfabriek Haarlem, kunnen medewerkers zich onderdompelen in een 360-graden marktervaring. Maak de online marktomgeving nog persoonlijker door een persoonlijke videoboodschap toe te voegen en de virtuele omgeving aan te passen volledig in de huisstijl van jouw bedrijf. Verder zijn er leuke extra’s zoals een muziekpoll, gastenboek, Spotify-playlist, vragenpoll, pubquiz en een virtuele borrelruimte om het plezier compleet te maken.

geschenken uitkiezen online webshop

Online Keuze webshop: persoonlijke keuze en vrijheid in één

De Online Keuze webshop biedt alle mogelijkheden om elke medewerker een uniek geschenk te geven. Zo kan er een keuze gemaakt worden uit een uitgebreid assortiment aan geschenken, verrassingspakketten, giftcards, belevenissen en donaties. De webshop kan worden uitgebreid met een op maat te maken startpagina met vele extra’s om de waardering een persoonlijk tintje te geven.

geschenken uitkiezen op een wintermarkt

Wintermarkten en Het Kersthuis: traditionele vreugde

Voor degenen die de voorkeur geven aan de traditionele wintermarktervaring, hebben we twee geweldige opties. Onze fysieke wintermarkten, inclusief entertainment, hapjes en drankjes, creëren een gezellige sfeer waar medewerkers hun geschenken kunnen uitkiezen. Of dompel je onder in de feestelijke sferen in Het Kersthuis in Alkmaar, waar het kerstgevoel tot leven komt met kraampjes en feestelijk vermaak in de Grote Kerk.

geschenk in de vorm van een kerstpakket

Kerstpakketten vol feestelijke verrassingen

Onze kerstpakketten staan voor een combinatie van gemak en feestelijke verrassingen. Zo ontvangen medewerkers een origineel en innovatief pakket die in het teken staat van thema’s en trends die aansluiten bij jouw bedrijf. Het hoofdgeschenk in de pakketten kan worden vervangen door een van de alternatieve hoofdgeschenken om de pakketten persoonlijker te maken. Maak het feest compleet door de pakketten feestelijk uit te delen op locatie met bijvoorbeeld een foodtruck, muziek en versierde tafels.

Geschenk digitaal winterplein

Digitaal Winterplein: innovatieve online beleving

Betreed de nieuwste ervaring op het gebied van eindejaarsgeschenken met ons Digitaal Winterplein. Medewerkers komen samen op een sfeervol winters plein die tal van kerstelementen heeft. Denk aan sneeuw, een schaatsbaan, kerstlichtjes, kerstbomen en niet te vergeten het reuzenrad. Voeg deze kerstelementen samen met elementen van jouw bedrijf, zoals het logo, huisstijlkleuren en een persoonlijke boodschap en ervaar de magie van het digitale winterplein.

Bij More Than Gifts begrijpen we dat het vinden van het perfecte geschenk een oprechte uiting van waardering is voor je medewerkers. Met deze unieke ideeën, variërend van virtuele ervaringen tot traditionele wintermarkten, creëer je een blijvende indruk en geef je je medewerkers iets om te koesteren. Kies voor een eindejaar dat hen nog lang zal bijblijven en een positieve impact zal hebben op de teamgeest en loyaliteit. Samen maken we van deze feestperiode een tijd van vreugde, verbinding en dankbaarheid.

Vergelijkbare berichten