JBL Eco: duurzaamheid en krachtige audio hand in hand

JBL bekend om zijn ongeëvenaarde geluidskwaliteit, zet een belangrijke stap in de richting van duurzaamheid met de introductie van de JBL Go 3 Eco en de JBL Clip 4 Eco. Twee draagbare luidsprekers die milieubewust zijn ontworpen zonder enige concessies te doen aan de kwalitatieve audioprestaties. De luidsprekers bestaan namelijk voor 90% uit PCR (post-consumer recycled) plastic. Dit betekent dat ze zijn vervaardigd met materialen die anders op de stortplaats zouden zijn beland. Wat zowel afval vermindert als de ecologische voetafdruk aanzienlijk verkleint. Ook staat de kleurrijke behuizing van de speakers in het teken van duurzaamheid. De grille van de luidspreker is nu gemaakt van 100% gerecycled materiaal en het kenmerkende rijke JBL-geluid is behouden. Daarnaast wordt hij geleverd in een duurzame verpakking gemaakt van FSC-gecertificeerd papier bedrukt met soja-inkt. Duurzaamheid en krachtige audio gaan dus hand in hand en wij bij More Than Gifts zijn fan.

JBL Clip 4 Eco

Of je nu een dagje naar het strand gaat of op avontuur in de natuur, met de compacte JBL Clip 4 Eco geniet je zonder zorgen van de beste muziek. Door de handige karabijnhaak hang je de luidspreker namelijk gemakkelijk aan je tas, riem of band. Bij één keer opladen geniet je 10 uur lang van je favoriete nummers en de JBL Clip 4 Eco is IP67-waterbestendig en stofdicht, zodat je de luidspreker overal mee naartoe kunt nemen.

JBL Clip 4 Eco
JBL Go 3 Eco

JBL Go 3 Eco

Deze onmisbare luidspreker voor je volgende avontuur draagt bij aan een groenere wereld en biedt dezelfde indrukwekkende audiopresentatie die je gewend ben van JBL. De JBL Go 3 Eco heeft niet alleen een krachtig geluid, maar ook een ultra-draagbaar design met de nieuwste stijlen en details. Bovendien is de speaker waterbestendig, stofdicht en zorgt de handige lus ervoor dat je altijd en overal kan genieten van muziek. Na een keer opladen kan je 5 uur lang de beste hits afspelen.

Vergelijkbare berichten