Interview Pauline Bollweg over werken bij More Than Gifts

Er werken hier geen mensen die hier niet willen zijn

Stel je even kort voor en sinds wanneer werk je bij More Than Gifts?
Mijn naam is Pauline Bollweg en ik werk sinds 2013 bij More Than Gifts. Ik ben hier min of meer binnen komen rollen bij de logistieke afdeling voor hand – en span diensten. We hadden een grote klus om te doen en ik ben daarna blijven plakken, zoals wel meerdere mensen die hier werken 😉

Hoe ziet een gemiddelde dag van jou eruit?
Dat wisselt bij mij heel sterk, vooral omdat ik meerdere functies doe. Ik ben verantwoordelijk voor de inkoop, personeelszaken en ik ben vraagbaak voor de helpdesk. Leuk en heel divers natuurlijk! Daarbij krijg ik op inkoop hulp van Christel. Als zij er is, heb ik wat meer tijd voor mijn andere rollen.

Ook de helpdesk doe ik niet alleen. Hoewel het hier het hele jaar rond misschien niet heel erg druk is op de helpdesk, begint het deze periode wel weer wat meer aan te trekken. We zijn momenteel bezig om iemand in te werken die ook aan de slag gaat met het opzetten van een FAQ-pagina voor de website en het ticketsysteem goed gaat inrichten.

Om te beginnen maak ik een to-do-list met de zaken die écht moeten gebeuren en bel ik alles zoveel mogelijk na. Ik neem bijvoorbeeld contact op met collega’s die vragen hebben op het gebied van personeelszaken of overeenkomsten.

Als ik een collega zou vragen om jou in 3 woorden te omschrijven, welke zouden dit dan zijn?
Lastig zeg! Maar ik denk vooral gedreven, altijd bereid tot helpen waar ik kan en een echte aanpakker.

Waar ben je tot nu toe het meest trots op wat je hebt gedaan bij More Than Gifts?
Dat ik mijn steentje bij heb kunnen dragen tot wat More Than Gifts nu is. Want we komen van klein, met zijn vijven op kantoor, tot ongeveer 20 man vandaag de dag. Dat is natuurlijk heel gaaf om te zien hoe dat groeit. We worden samen steeds beter en we werken efficiënter. Ik zeg ook wel eens tegen Ron gekscherend: “We zijn net een écht bedrijf!”

Wat maakt More Than Gifts voor jou zo uniek?
Alle mensen die er werken: jong en oud. Wat ook leuk is dat bijna alle mensen hier via-via komen, bijna niemand solliciteert hier via de officiële weg. En dat werkt heel goed, dat merk je ook. Mensen die zijn enthousiast richting anderen over More Than Gifts, het is er leuk, je wordt gewaardeerd, je wordt meegenomen… ja, dat is echt het leukste wat er is en heel belangrijk. Het zijn echt mensen die hier wíllen werken, er werken hier geen mensen die hier niet willen zijn.

Wat is jouw nieuwjaarsboodschap naar de mensen?
Ik denk dat het belangrijk is, zeker in deze tijd met corona wat we eigenlijk niet meer weg kunnen denken, dat we elkaar blijven zien en respecteren.

Ben jij ook enthousiast geworden over More Than Gifts na het lezen van dit interview? Kijk dan hier voor onze vacatures.

Vergelijkbare berichten