Meer dan een kerstpakket

De negentiende eeuw is een periode waarin de fotografie, de film en de geluidsopname zijn uitgevonden. Maar dat niet alleen! De eerste kerstpakketten stammen ook uit de negentiende eeuw. Dit maakt het geven van een kerstpakket een eeuwenoude traditie die al decennia meegaat. Het pakket is door de jaren heen wel veranderd. In de beginjaren bestond het pakket uit een mand met voedsel die knechten meekregen als dank voor de arbeid. Vandaag de dag komt het kerstpakket in vele vormen en maten voor maar de boodschap achter het kerstpakket is nog altijd hetzelfde: het bedanken van de medewerkers voor het werk.

Waarom onze kerstpakketten altijd een goed idee zijn

Waardering rond het einde van het jaar in de vorm van een geschenk kan in de vorm van een traditioneel kerstpakket bestaande uit een variatie van non-food en food artikelen. Maar steeds vaker zie je ook dat geschenken komen in de vorm van een online cadeaubon, ervaringen of donaties aan het goede doel. Waarom dus kiezen voor een traditioneel kerstpakket?

Het antwoord op deze vraag kan worden gevonden in het verrassingselement dat dit pakket met zich meebrengt. Zo zit elk kerstpakket vol met verrassende en unieke elementen die een glimlach tovert op het gezicht van medewerkers. Bij More Than Gifts creëren we elk seizoen originele kerstpakketten met een dosis creativiteit en enthousiasme. Onze kerstpakketten zijn gevuld met kwalitatief hoogwaardige en verrassende geschenken samengesteld aan de hand van thema’s en trends. Deze thema’s variëren van pakketten die in het teken staan van bijvoorbeeld Nederland, ontspanning of duurzaamheid.

Reden genoeg

Ben je nog niet overtuigd waarom je moet kiezen voor een kerstpakket? Er zijn nog een aantal redenen waarom een kerstpakket een goed idee is. Zo draag je met het kiezen van een kerstpakket bij More Than Gifts bij aan MVO, dragen de pakketten bij aan een gevoel van positiviteit en waardering bij ontvangers, zijn er tal van maatwerk mogelijkheden zo kan je een persoonlijke boodschap toevoegen om het persoonlijker te maken. Ook is het mogelijk om een eigen product toe te voegen, het pakket te versturen naar locatie(s) of huisadressen, is er de mogelijkheid om een alternatief hoofdgeschenk toe te voegen aan het pakket en ook is het mogelijk om het pakket feestelijk uit te delen.

Ontdek onze verrassende en veelzijdige pakketten van 2023:

Dutch Re-Cycle kerstpakket

Dutch Re-Cycle

Terug van weggeweest is een typisch Nederlands kerstpakket. Ons Dutch Re-Cycle staat helemaal in het teken van de mooiste en lekkerste producten van Hollandse bodem en de rijke culinaire smaken van ons mooie land komen helemaal tot hun recht in dit pakket. Het hoofdcadeau, de Norländer S.G. Fiets Rugtas RPET, is ideaal om erop uit te trekken en Nederland te ontdekken. Deze duurzame fietstas bevestig je eenvoudig aan de bagagedrager om zo op pad te gaan naar een speciale bestemming, dagelijks naar het werk óf wandel ermee door de natuur.

Go Pure kerstpakket

Go Pure

Alles komt samen in ons Go Pure pakket. Dit stijlvolle pakket omvat allerlei vormen van duurzaamheid op het gebied van food & non-food. Zo bevat het pakket de lekkerste producten van de Pure Living collectie, die bijdraagt aan de Nederlandse Voedselbank met een donatie van €0,10 cent per product. Niet te vergeten, de multifunctionele en zachte plaid die gemaakt is van gerecycled katoen door vrouwen uit India via een Fairtrade project. Een kerstpakket dat dus bijdraagt aan een betere wereld en waarmee je iets teruggeeft aan de maatschappij.

Proud moments kerstpakket

Proud Moments

Ons Proud Moments kerstpakket straalt trots en positiviteit uit. Het ideale kerstpakket om waardering te uiten naar medewerkers. Het bevat alle ingrediënten om samen met jouw collega’s terug te blikken op alle mooie en trotse momenten van het afgelopen jaar en vooruit te blikken naar al het mooist dat gaat komen in het nieuwe jaar. Geniet van al het lekkers uit dit pakket zoals de Bee Friendly biologische tapenade, de healthy, vegan en glutenvrije chips van Food2Smile of de overheerlijke combinatie van marshmallows en chocolade van Barú. Je hebt het verdiend!

Vergelijkbare berichten