Zelf je kerstgeschenk samenstellen

Bedrijven groot of klein hebben werknemers in dienst die allemaal hun eigen wensen en interesses hebben. Zo is de een helemaal fan van koken en is de ander een echte boekenwurm, spendeert de een zijn vrije tijd na het werk op een fiets in het glooiende landschap van Nederland terwijl de ander liever op de bank kruipt met een goede film. Zoveel verschillende mensen binnen een bedrijf betekent ook dat er niet één eindejaarsgeschenk is dat voldoet aan de wensen van iedereen. Maar niet gevreesd, wij hebben hier een oplossing voor, de Online Keuze webshop waar je zelf je eindejaarsgeschenk kan samenstellen!

Voordelen Online Keuze webshop

De Online Keuze webshop heeft een aantal voordelen. De belangrijkste is dat het assortiment bestaat uit meer dan 400 betekenisvolle geschenken, elk met hun eigen verhaal. Door deze ruime keuze is er voor iedereen wel iets bij wat dicht bij zijn of haar interesses ligt. Daarnaast hebben bijna alle geschenken een duurzaam, sociaal of Fairtrade karakter. Ook is er gedacht aan de liefhebbers van het traditionele kerstpakket. Werknemers kunnen naast het ruime assortiment geschenken ook kiezen voor een verrassingspakket. De vrijheid die gepaard gaat met de Online Keuze webshop maakt de keuze voor een geschenk persoonlijk. Maar het kan nog persoonlijker! Zo kan de huisstijl van jouw bedrijf doorgevoerd worden van A tot Z. De huisstijl kan namelijk terug worden gebracht in de uitnodiging, de webshop en met een persoonlijke boodschap van de directie of raad van bestuur wordt het nog persoonlijker.

Meer waardering, minder verspilling

Het hebben van een eigen keuze wat betreft een eindejaarsgeschenk heeft ook nog een ander voordeel. Door het ruime assortiment kiezen medewerkers een geschenk dat het beste bij hun voorkeuren past. Dit zal leiden tot een hoge waardering bij medewerkers en onder aan de streep ook tot minder verspilling. De feestdagen staan in het teken van gezelligheid en lekker eten, maar tegelijkertijd wordt er ook veel voedsel verspilt rond deze periode. Dit is ook terug te leiden naar de kerstpakketten. Zo kan het voorkomen dat sommige traditionele kerstpakketten niet overeenkomen met de voorkeuren of behoeften van medewerkers. In sommige gevallen belanden deze producten in een la en bederven of worden ze weggegooid. Dit is natuurlijk meer dan zonde! Door medewerkers zelf hun kerstgeschenk samen te laten stellen in een op een maat gemaakte webshop verminder je de kans op verspilling en verhoog je de kans dat het geschenk des te meer gewaardeerd wordt. Een win-win situatie dus!

kerstgeschenk samenstellen kerst webshop medewerkers

Benieuwd naar wat wij voor jouw bedrijf kunnen betekenen?
Bekijk hieronder een aantal van onze concepten.

kerstmarkten geschenk 2023

Kerstmarkten

Bekijk ook eens onze kerstmarkten pagina

online cadeaukeuze zelf samengesteld

Online cadeaukeuze

Bekijk ook eens onze online cadeaukeuze pagina

kerstpakketten 2023

Kerstpakketten

Bekijk ook eens onze kerstpakketten pagina

samenstellen relatiegeschenken

Relatiegeschenken

Bekijk ook eens onze relatiegeschenken pagina

Vergelijkbare berichten