Top 5 – geschenken voor de Dag van de Zorg

Geef een bedankje en spreek je waardering uit! De dag van de zorg komt er weer aan!

Op 12 mei worden alle zorgmedewerkers over de hele wereld in het zonnetje gezet, want dat verdienen ze. Iedere dag natuurlijk, maar op deze dag nog net dat beetje extra. Waarom stuur je ze niet een leuk klein geschenk, eventueel met een persoonlijke boodschap erbij?

In Nederland vieren we deze dag alweer meer dan vijftig jaar, sinds 1964. De dag staat ook wel bekend als de Dag van de Verpleging, maar inmiddels worden eigenlijk alle mensen in de zorg in de spotlight gezet. Het is ieder jaar op 12 mei omdat dit de geboortedag is van wereldberoemde verpleegster Florence Nightingale.

Zoek je inspiratie voor een leuk geschenk of bedankje? Hieronder hebben we een top vijf gemaakt van kant-en-klare kleinigheidjes die je zo naar alle collega’s kunt sturen.

Top 5 geschenken voor de Dag van de Zorg

 1. Mini Grow & Go Box
  Met deze Mini Grow & Go Box kweek je zelf aardbeien en maak je daar een gezond ontbijt of lunch van. Bij dit leuke pakket zit ook een portie muesli en de populaire Rosti Mepal lunchpot, handig om mee te nemen. De aardbeien en muesli heb je natuurlijk zo op, maar van die beker heb je een leven lang plezier.
 2. Mini Zorgbox (brievenbus)
  Deze Mini Zorgbox is zo compact dat ie door de brievenbus kan, maar zit toch boordevol luxe en lekkere producten. Van de crumble stroopwafel met chocolade en vrolijke topping tot een waxinelichtjeshouder in de vorm van een hartje. Want ‘dankjewel’ zeg je met je hart.
 3. Je bent goud waard’-geschenkset
  Een gebaar zegt soms meer dan duizend woorden, maar met deze geschenkset hoef je niet te kiezen. Een heerlijke chocoladereep en handcrème met een duidelijke boodschap: je medewerkers zijn goud waard en dat mogen ze weten ook.
 4. Geschenkset ‘It’s tea time’
  Een kopje thee staat voor een moment van rust, en dat is geen overbodige luxe voor al die harde werkers in de zorg. En bij thee hoort natuurlijk ook een lekkernij. Dat zit wel goed met deze witte chocoladereep, bedolven onder een laag red velvet chocolade. Te vinden in deze ‘It’s tea time’-geschenkset. Extra leuk: Dit geschenk past gewoon door de brievenbus!
 5. Bottle Up met hamamdoek
  Dit pakket is er een met een missie. De waterflessen van Bottle Up gaan het gebruik van wegwerpflessen tegen. Daarom hebben ze een fles gemaakt die er veel van wegheeft, maar gemaakt is van suikerriet. Mooi en stevig genoeg om te hergebruiken. Samen met een luxe hamamdoek die voor 70 procent is gemaakt van gerecycled katoen, is dit een mooi pakket om er mee op uit te gaan.

Toch op zoek naar iets anders? In onze webshop vind je nog veel meer leuke geschenken en cadeaupakketten.

Vergelijkbare berichten