Top 5 – originele bloemgeschenken om te geven

Met een kleinigheidje laat je weten dat je aan iemand denkt. En andersom weet de ontvanger dat hij of zij gewaardeerd wordt. Met deze leuke Groei & Bloei geschenken worden ze daar iedere dag weer aan herinnerd. Veel symbolischer wordt een relatiegeschenk niet, toch? Wat is er nou een betere metafoor voor een langdurige en vruchtbare samenwerking dan een leuke plant of bloemgeschenk.

Wil jij je collega’s of relaties ook een uniek cadeau geven waar ze nog lang plezier van kunnen hebben? Bekijk dan eens onze selectie aan Groei & Bloei geschenken. We hebben voor het gemak alvast vijf toppers op een rijtje gezet.

 1. Bloomemory droogbloemen (brievenbus)
  Het plezier van bloemen, maar dan zonder dat teleurstellende moment dat je ze toch echt weg moet gooien, omdat ze helemaal verwelkt zijn. Deze droogbloemen weerstaan de tand des tijds en fleuren toch gelijk een ruimte op. Je kunt er ook een persoonlijke kaart bij doen. Extra leuk: het hele pakket past gewoon door de brievenbus! Kortom, een perfect bloemgeschenk!
 2. Bloomsbox tulpen
  Dit is pas een out-of-the-box-cadeau. In de Bloomsbox zitten standaard een paar prachtige tulpen of andere bloemen. De handige houten verpakking kun je gebruiken als standaard om de bloemen in te zetten. Multifunctioneel en stijlvol!
 3. Hangtuintje bijenbloemenmix
  Hangend tuinieren is helemaal in. Deze hangtuintjes hang je heel makkelijk aan je schutting of balkon en het zijn ook nog eens bloemen waar bijen erg blij van worden. Bovendien worden de tasjes gemaakt van gebruikte theezakken uit India. Heel duurzaam en bijzonder om cadeau te doen of krijgen.
 4. Seeds & Bee Flowers
  Bloemen krijgen is altijd leuk, maar je hebt er dan wel vaak weer een extra vaas of pot voor nodig. Met deze Seeds & Bee Flowers is dat in ieder geval geen issue. Ze worden geleverd in kant-en-klare kweektasjes. Giet de bijgeleverde aarde in het zakje, doe de zaadjes in de bovenlaag en giet er een beetje water over. Zo simpel en mooi kan het leven zijn.
 5. Blossombs biologische bloemzaadbal
  Deze bijzondere Blossombs top 5 kun je overal achterlaten: in je eigen tuin maar ook ergens in de berm. Een beter milieu begint in dit geval bij meer bloemen voor de bijen, vlinders en andere onmisbare insecten in de buurt. De Blossombs bevatten een mix van korenbloemen, goudsbloemen, klaprozen en nog veel meer nuttige planten. Kortom: een ideaal cadeau voor alle (toekomstige) wereldverbeteraars.Is een bloemgeschenk toch niets voor jou? In onze webshop vind je nog veel meer verschillende relatiegeschenken.

  Voor verder vragen kun je altijd contact met ons opnemen. Wij helpen je graag verder.

Vergelijkbare berichten