Welkom terug collega..!

En wat fijn je weer in goede gezondheid terug te zien!! Heb jij er ook zo’n zin in om je collega’s weer wat vaker in levende lijve te spreken in plaats van alleen maar online? Het mag weer en hopelijk houden we deze ontwikkeling er een tijdje in.

Ontvang je collega’s met open armen en organiseer een warm welkom voor hun terugkomst. Dát geeft een goed gevoel, zo’n blijk van waardering. En dat hoeft niet groot te zijn!

Mogen wij je een paar suggesties voorstellen? Van bureauplanten tot een wandelbox, wij hebben de allerleukste (fairtrade) geschenken voor ieder budget.

Gezond aan de gang

Wat dacht je bijvoorbeeld van de Ogreen Clean Machines? Dit zijn luchtzuiverende planten, verkrijgbaar in verschillende soorten, die vervuilende stoffen uit de lucht verwijderen. De bladeren nemen deze stoffen op, waardoor de luchtkwaliteit op kantoor verbetert. Echte luchtzuiveraars dus die er ook nog eens mooi uitzien op je bureau!

En wie is er niet mee begonnen tijdens het thuiswerken? Dan hebben we het natuurlijk over wandelen. Wandelen werkt lekker ontspannend tijdens je lunchbreak en het is gezond! Ook om nu samen met je collega’s te doen.

In onze Wandelbox zitten niet alleen heerlijke versnaperingen en handige tools voor tijdens het wandelen, maar er zit ook een zogenoemde “Energizer Game” bij waarmee je, al wandelend, tegen elkaar kunt spelen!

De game wordt gespeeld in een game-app, die eenvoudig en gratis te downloaden is voor ieder smartphoneapparaat. Elke 50 meter opent de app een leuke vraag, foto of video opdracht. Hoe meer meters je loopt, hoe meer vragen en punten je kunt scoren. Wie van de deelnemers scoort de meeste punten? Wandelen was nog nooit zo leuk en zo haalt iedereen met gemak zijn dagelijkse bewegingsdoel van 30 minuten.

Gewilde kantoor gadgets

De zomer moet nog even op zich laten wachten, maar dan heb je hem alvast in huis: deze draagbare ventilator met drie ventilatiestanden. Plug het dockingstation aan een USB poort en klaar is je verkoeling! Als extra feature is de ventilator voorzien van een telefoonhouder waardoor je tijdens bijvoorbeeld verhitte discussies met je collega ook lekker koel blijft.

Deze oplader is wat je noemt duurzaam! Het omhulsel is namelijk gemaakt in tarwestro. Zo wordt het verbruik van natuurlijke grondstoffen gestimuleerd en de uitstoot van vervuilende stoffen verminderd. Met deze oplader kun je maximaal 3 apparaten gelijktijdig opladen (1 apparaat draadloos en 2 apparaten via de kabel). Dus wil je meerdere kantoor apparaten aansluiten op je laptop? Dan is dit jouw nieuwe beste kantoorvriend!

Jij bent goud waard!

Als je met dit geschenk je collega’s niet in het zonnetje zet weten wij het ook niet meer: onze “Jij bent goud waard” box. Deze smakelijke producten zijn verpakt in een gouden doos. Wedden dat je hiermee een glimlach op het gezicht tovert als je collega deze box op zijn/haar bureau vindt? Ook help je hiermee een ander, want onze verpakkingswerkzaamheden voor deze box worden uitgevoerd door mensen die een afstand hebben tot de reguliere arbeidsmarkt.

Kiezen is lastig, dat weten we. Mochten wij je ergens mee kunnen helpen, neem dan gerust contact met ons op voor meer informatie. Wij zitten voor je klaar via [email protected] of bel naar 088-0273600.

Vergelijkbare berichten