De top 5 leukste paasgeschenken van dit moment

De tijd van overvolle schappen paaseieren in de supermarkt is weer aangebroken: het is bijna Pasen! Maar wil je nu écht iets origineels geven aan je collega’s? Dan ben je bij More Than Gifts natuurlijk aan het beste adres. Maar wat te kiezen? We hebben de top 5 leukste paasgeschenken van dit jaar voor je op een rijtje gezet!

SeaTowel yellow

Het voorjaar is weer bijna van start, dus dan is het weer tijd om naar het zwembad, strand of op vakantie te gaan!

Deze gele SeaTowel is gemaakt van SEAQUAL® YARN met upcycled Marine Plastic en ondersteunt SEAQUAL INITIATIEF. Zij helpen in samenwerking met NGO’s, vissers en lokale gemeenschappen om onze oceanen schoon te maken van maritiem afval. Deze combinatie van Upcycled Marine Plastic met gerecycled katoen maakt deze prachtige 100% gerecyclede handdoeken. Kortom, een uniek paasgeschenk.

Jakkiebak kippenkak!

Wat zeggen we nou? Ja, we hebben het hier over een heus familiespel!

De kippen in het kippenhok organiseren een schoonheidswedstrijd. Ze proberen daarom zo snel mogelijk de mooiste veren uit de staart van de andere kippen te stelen! Je krijgt een kip met 1 veer in zijn staart. Alle kippen staan op gelijke afstand van elkaar op een cirkel van looptegels. Als je aan de beurt bent, draai je een van de tegels in de cirkel om. Is het plaatje erop hetzelfde als de afbeelding op de volgende looptegel, dan mag je een stapje verder. En, je mag meteen nog een keer! Als je een andere kip inhaalt, mag je meteen alle veren uit zijn staart in jouw eigen kip steken. Heb jij als eerste alle veren in je staart??

DIY birdhouse met Bij&Vlinder bloemenmix

Nog iets leuks om met je kinderen te doen is het in elkaar zetten van een vogelhuisje! Bij bestelling van dit geschenk krijg je diverse kleuren verf en een bijen & vlindermengsel. Dit kun je gebruiken om in de tuin te zaaien voor mooie, wilde bloemen! Het vogelhuisje wordt in losse onderdelen geleverd. Nadat deze in elkaar gezet is, kun je het vogelhuisje geheel naar eigen wens maken.

Bloembollen in een jute zak

Denk je aan Pasen, dan denk je natuurlijk aan de eerste bloeiende bloemen! Wat is er dan leuker om deze te geven aan je collega’s?

Deze jutezak is gevuld met anemonen; mooie, sterke bloemen waar je veel plezier van gaat hebben en het hele jaar door geschikt zijn om te planten.

Chocoladeversnaperingen

Natuurlijk sluiten we deze top 5 af met wat ons betreft waar Pasen voor staat: chocolade! Wat dacht je bijvoorbeeld van deze ontzettend leuke truffelkip, die tovert een lach op íeders gezicht. Of van deze klassieke paashaas? En deze gezellige paaseieren staan super op ieders bureau natuurlijk… voor zolang het duurt!

Benieuwd geworden naar onze paasgeschenken of wat More Than Gifts voor uw bedrijf kan betekenen?
Bekijk dan de mogelijkheden voor een of neem direct contact met ons op via 088 – 027 3600.

Vergelijkbare berichten