Dag van de Leraar 5 oktober

Op 5 oktober is het de Dag van de Leraar. Leraren en docenten zijn onmisbare beroepen in de maatschappij. Zonder leraren en docenten is er geen onderwijs en zonder onderwijs is er geen toekomst voor nieuwe generaties. Geef je leraar een welverdiende waardering met onze special collectie geschenken.

Maar wat betekent de Dag van de Leraar?

De Dag van de Leraar is de Nederlandse World Teacher Day. Op 5 oktober worden de leerkrachten en docenten door schoolbesturen, leerlingen en andere onderwijzers in het zonnetje gezet. Op deze dag wordt stilgestaan bij het beroep leerkrachten en waarom het onderwijs zo belangrijk is voor de ontwikkeling van kinderen en ouderen. De dag van de leerkrachten is geïntroduceerd door UNESCO en het valt samen met de Nationale onderwijsweek. In ongeveer 88 landen wordt de Dag van de Leraar gevierd.

Illustratie van vijf docenten.
Groep kinderen aan het studeren

Wat ga je doen op de Dag van de Leraar?

Op de Dag van de Leraar wordt de waardering voor de leerkrachten benadrukt en is er aandacht voor het onderwijs in het algemeen. De meeste scholen organiseren activiteiten. De leerlingen maken bijvoorbeeld optredens, toneelvoorstellingen of een goochel act. Daarbij zijn er activiteiten voor leraren alleen. Zo kan de leerkracht vol motivatie weer aan de slag. Als leerkracht in het onderwijs kan gerekend worden op cadeautjes. Niet alleen vanuit het schoolbestuur maar ook vanuit de school waarop de leerkracht werkzaam is.

Wat geef je een leraar/docent?

Veel leraren vinden het leuk om iets voor in de klas te krijgen. Denk aan een voorleesboek of een spel. Een plant voor in het klaslokaal doet het ook goed. Leraren waarderen het vooral wanneer kinderen zelf iets gemaakt hebben. Bijvoorbeeld een kaartje of een tekening. Mocht je echt niet weten wat je moet geven. Vraag dan wat de leraar graag krijgt. Bijvoorbeeld een bon van de leraar zijn favoriete winkel. Wil jij jouw leerkrachten in het zonnetje zetten. Lees verder voor meer leuke cadeau pakketten en ideeën.

Leraren die elkaar een high five geven
Een herbruikbare groene koffiebeker. Gemaakt van duurzame materialen met een inhoud van 340 ml.

BE O Lifestyle Coffee Cup koffiebeker

Herbruikbare koffiebeker van het merk BE O Lifestyle. Een duurzame beker gemaakt van plantaardige vetten en olieën afkomstig van het afval dat wordt ingezameld bij horecagelegenheden in Nederland. 100% recyclebaar. Vrij van BPA en melamine en geur- en smaakneutraal. Deze lekvrije design beker is licht in gewicht, makkelijk mee te nemen en comfortabel in gebruik. Past in nagenoeg elke koffiehouder. Ideaal voor onderweg. Met dit biobased, circulair materiaal in de cup verminderen we de CO2-voetafdruk met meer dan 75%. Een milieuvriendelijk en verantwoord product. EU-gecertificeerd. Inhoud 340 ml. Dutch design. Made in Holland

Mini ‘Me Time’ Box (brievenbus)

Laat je niet meesleuren in de drukte van het dagelijks leven. Me Time is heel belangrijk, daarom deze Mini Me Time Box. Een box gevuld met alles om even lekker tot rust te komen, te ontspannen met een mooi tijdschrift en te genieten van een smaakvolle Koeck, met veel passie gebakken door de Koeckebackers (sociaal) en een heerlijk kopje, ja de naam zegt genoeg, Chillthee (sociaal). Na dit moment ben je opgeladen om er weer tegen aan te gaan!

Inhoud: 

 • Me Time Bladcadeau
 • The Ritual of Sakura Fragrance Sticks (70ml)
 • Koeckebackers – De Hipste Koeck (60gr)
 • Chillthee Kleurkracht (1 zakje)

Let op! Inhoud minibox kan mogelijk afwijken (afhankelijk van beschikbaarheid). Er wordt altijd een passend alternatief aangeboden.

Een roze gekleurde box gevuld met
Me Time Bladcadeau
The Ritual of Sakura Fragrance Sticks (70ml)
Koeckebackers - De Hipste Koeck (60g)
Chillthee Kleurkracht (1 zakje)
Box verpakt in een gouden brievenbusdoosje met sticker 'Je bent goud waard!'.
Inhoud:
Crumble stroopwafel met chocolade en goud decoratie
Kleurkracht Té 'Je bent GOUD waard!'
2x Melkchocolade hartje in goudverpakking
A6 kaartje 'Jij bent goud waard'

Mini ‘GOUD waard!’ Box

Jij bent goud waard! Hiermee laat je jouw medewerkers blijken hoe blij je met ze bent en hoe zeer ze gewaardeerd worden. De inhoud wordt verpakt in een gouden brievenbusdoosje met sticker ‘Je bent goud waard!’. Hiermee tover je gegarandeerd direct een glimlach op het gezicht bij ontvangst.

Bovendien help je hiermee een ander, want onze verpakkingswerkzaamheden worden verricht door mensen die een afstand hebben tot de reguliere arbeidsmarkt.

Inhoud:

 • Crumble stroopwafel met chocolade en goud decoratie
 • Kleurkracht Té ‘Je bent GOUD waard!’
 • 2x Melkchocolade hartje in goudverpakking
 • A6 kaartje ‘Jij bent goud waard’

Let op! Inhoud minibox kan mogelijk afwijken (afhankelijk van beschikbaarheid). Er wordt altijd een passend alternatief aangeboden. 

Correctbook Scratch A5 in cadeauverpakking

Correctbook is een herbruikbaar / uitwisbaar schrift; een whiteboard in een schrift vorm. Een oneindig uitwisbaar notitieboek. Gemaakte notities drogen binnen enkele seconden, maar zijn daarna ook uit te wissen. Schrijf snel opnieuw iets op zonder verspilling van papier. Je kunt zelf bepalen of je notities wilt laten staan of uitwist, zonder dat het vlekt.

Sla gegevens ook digitaal op in de gratis Correctbook app. Je kunt ze ook daarin delen in de Cloud.

Een herbruikbaar wit correctbook met pen en een verpakking met stikker waarop de tekst "thank you" staat.
Tony's Chocolonely reep voorzien van een wikkel met de tekst 'Je bent goud waard' en een handcreme met dezelfde tekst.

Je bent goud waard -geschenk

Wil jij laten weten dat je collega’s goed bezig zijn? Geef dan dit gecombineerde geschenk met een Tony’s Chocolonely reep voorzien van een wikkel met de tekst ‘Je bent goud waard’ en een handcreme met dezelfde tekst. Zo laat je weten dat je ze waardeert en dat ze echt goud waar zijn!

 • Tony’s Chocolonely – karamel zeezout (180 grams)
 • Tony’s Chocolonely wikkel ‘Je bent goud waard’
 • Handcreme ‘Je bent goud waard’ 50 ml.

CUADRO – Bamboe draadloze oplader

Draadloze bamboe oplader met 2 Hubs 2.0 en een USB poort voor je PC. Output DC5V/1A. Geschikt voor de nieuwste Androids, iPhone 8®, X en nieuwer. Bamboe is een natuurlijk materiaal, waardoor de kleur per item kan verschillen.

Draadloze bamboe oplader. Met de afmeting 9X9X0,8 CM en een gewicht van 88g
Keramische krijt beker met de tekst "good moring" in krijt geschreven. 
Inhoud 300 ml

Krijt mok

Keramische krijt beker, leuk om weg te geven voor op het bureau! Schrijf met een krijtje een leuke tekst of jouw naam. Zo weet iedereen welke mok van wie is. Ideaal tijdens de vergadering of lunchpauze. Inhoud 300 ml. Niet vaatwasser bestending. Exclusief krijt.

Aqua hydratatie RVS fles

Volg je dagelijkse hydratatiedoelen met deze slim ontworpen roestvrijstalen 650ml. lekvrije waterfles. Door eenvoudig iedere keer dat je de fles vult de rand van de dop te draaien, kun je bijhouden hoe vaak je de fles hebt leeggedronken. Hierdoor kun je eenvoudig bijhouden hoeveel je op een dag drinkt. Geregistreerd ontwerp®

Zwarte waterfles met een blauwe druppel op de dop. Roestvrijstalen waterfles met een indhoud 650ml.
Een antraciet grijze laptophoes met de afmeting 	38 x 2,5 x 25,5 cm. Gemaakt van Polyester.

PVC vrije laptop hoes 15”

Polyester hoes die behalve voor uw laptop ook ruimte voor toebehoren als kabels, adapters en sticks herbergt. PVC vrij.

Rosti Mepal fruit- & veggiepot Ellipse

Snack gezond en neem je fruit en groente eenvoudig mee in de fruit- en veggiepot. Voorzien van slim vergietje, zodat jouw lekkers ter plekke afgespoeld kan worden. Een stijlvol RVS vorkje wordt ook meegeleverd!

Een donker blauwe veggiepot met de afmeting: Diameter 10,7 cm x hoogte 12,7 cm. De inhoud van de pot is 	0,6 liter.

Bekijk hier enkele van onze concepten voor jouw onderwijsinstelling of kerstmogelijkheden.

Kerstmarkten

Bekijk ook eens onze kerstmarkten pagina

Online cadeaukeuze

Bekijk ook eens onze online cadeaukeuze pagina

Kerstpakketten

Bekijk ook eens onze kerstpakketten pagina

Relatiegeschenken

Bekijk ook eens onze relatiegeschenken pagina

Vergelijkbare berichten