More Than a Supplier: Plenk

Als je aan de feestdagen denkt dan denk je al snel aan goedgevulde tafels met lekker eten, gezelligheid en borrelen. Wat dan niet mag ontbreken zijn de borrelplanken van Plenk, die niet alleen stijlvol zijn maar ook nog eens duurzaam. Deze borrelplanken passen perfect binnen het assortiment van More Than Gifts en bieden we met trots aan in onze kerstpakketten. We vertellen graag meer over deze planken en de missie van Plenk die aansluit op onze kernwaarden

Missie van Plenk

De missie van Plenk draait om de wereld van morgen, een wereld die duurzaamheid centraal stelt. Om dit te verwezenlijken staat het recyclen van plastic als doel centraal in hun productie en krijgt kunststof een nieuw en tweede leven. De drie jongens achter Plenk noemen het daarom ook wel een ode aan kunststof en het resultaat: borrelplanken die duurzaam, sterk, elegant en antibacterieel zijn. Om hun doel in cijfers uit te drukken: voor 2025 wil Plenk 100.000 kilo plastic hebben gerecycled. Een mooi doel waar ook jij aan kan bijdragen door te kiezen voor zo’n mooie borrelplank. Vandaag de dag hebben ze al 13.786 kilo plastic gerecycled.

Plenk in de kerstpakketten van More Than Gifts

De Plenk borrelplanken zijn echte eyecatchers in verschillende kerstpakketten die wij aanbieden. Een van die kerstpakketten is het Eco Tapas Deluxe kerstpakket, een pakket dat in het teken staat van gezelligheid en sfeervolle tijden samen met je familie en vrienden. Met dit pakket zet je in een handomdraai een heerlijke tapaservaring op tafel. Een ervaring die bestaat uit een rijk gevulde borrelplank met de lekkerste kruidenkaas, smaakvolle wraps, nootjes, feestelijke pretzels, chocolade crispy bonbons en nog veel meer om de hele tafel te vullen! Het is dus een ideale keuze voor een duurzame en tegelijkertijd culinaire kerstviering.

Kerstpakket More Than Gifts Plenk

Circulaire en duurzame borrelplanken

Maar wat maakt deze borrelplanken zo circulair en duurzaam? Alle borrelplanken worden gemaakt van gerecycled HMPE kunststof. Een duurzame keuze waarbij je geen hout, bamboe of nieuw kunststof wordt gebruikt, maar ook duurzaam omdat het materiaal van de Plenk jarenlang meegaat. Het gebruik van gerecycled materiaal brengt nog een belangrijk kenmerk van de borrelplanken met zich mee, namelijk het unieke design van de planken. Dit komt doordat er geen keuze is in kunststofplaten die geleverd worden voor productie. Dit zorgt ervoor dat de planken een leuk uiterlijk hebben met een mix van zwart met veel uiteenlopende kleuren. Een stijlvol design dus en het streven naar een duurzamere wereld komen samen in de borrelplanken van Plenks en zorgen gegarandeerd voor een culinaire en milieubewuste kerst.

Vergelijkbare berichten