De leukste Valentijnsdag geschenken voor werknemers en relaties

De leukste Valentijnsdag geschenken voor relaties en personeel

Valentijnsdag, traditioneel een dag van romantiek en liefde, biedt ook een unieke kans voor werkgevers om waardering en dankbaarheid te tonen aan hun personeel. Het geven van Valentijnsdag geschenken op de werkvloer kan de teamgeest versterken en een positieve werkomgeving bevorderen. Het vieren van Valentijnsdag op kantoor gaat verder dan alleen het erkennen van romantische relaties. Het is een gelegenheid om de onderlinge banden te versterken en waardering te tonen voor het harde werk van jouw team. Een klein gebaar kan een grote impact hebben op de loyaliteit van jouw werknemers

Hieronder hebben we 6 leuke Valentijnsdag geschenken voor personeel en relaties op een rijtje gezet.

1. Chocoladetablet hart ’trots op jou!’

Chocolade kan natuurlijk niet ontbreken tijdens Valentijnsdag. Verras jouw medewerkers met een chocoladetablet met de tekst trots op jou! Dit brievenbusgeschenk kan gemakkelijk verstuurd worden door de brievenbus en het is mooie kans om als werkgever te laten weten dat je jouw werknemers enorm waardeert.

Valentijnsdag geschenk: Chocoladetablet hart met de tekst trots op jou!

2. ‘Een hart vol’ chocolade Valentijnsdag giftbox

Melk- en witte chocoladeharten, elegant verpakt in een doorzichtig doosje met een sierlijke strik en een stijlvol kaartje. Dit luxe Valentijnsdag relatiegeschenk is ideaal om te geven voor Valentijnsdag als teken van waardering aan al je collega’s!

De chocolade giftbox wordt gemaakt door Liv’n Taste, een onderneming die de verpakkingsactiviteiten laat verzorgen door medewerkers met een afstand tot de arbeidsmarkt.

Een hart vol' chocolade Valentijnsdag giftbox

3. Bloeiend Tulpen geschenk (brievenbus)

Verras met een vrolijk en origineel Valentijnsdag cadeau! Het Bloeiende Tulpen geschenk is een ware traktatie om thuis te krijgen. Tien verse, kleurrijke tulpen, zorgvuldig verpakt in zijdezacht vloeipapier in een trendy kleur. Compleet met een elegante sluitzegel en een zakje bloemenvoeding. Deze tulpen worden veilig en in perfecte staat bezorgd bij jouw werknemers – precies wat ze verdienen!

Valentijnsdag geschenk: Bloeiende tulpen

4. HappyHart van HappyTruffel – Valentijnsdag geschenken

Prachtig chocoladehart in een luxe verpakking. Wie z’n hart gaat daar nou niet sneller van kloppen? Heerlijke melkchocolade met crunchy kleurenballen (met laagje melkchocolade), ‘discodip’ sprinkles en mini suikerhartjes. Dit overheerlijke chocoladehart is ook verkrijgbaar in een speciale editie: “hart onder de riem-special”. Hierbij is de sleeve dan voorzien van deze tekst.

Valentijnsdag geschenk: Happy hart Happy Truffel

5. Kokodama geschenk giftbox Hart

De Kokodama, een handgemaakte bol gemaakt van natuurlijke kokosvezels, is geïnspireerd op de Japanse bonsai-techniek ‘kokedama’, waarbij planten in mosballen worden geplaatst. Dit unieke Valentijnsdag cadeau voor personeel onderscheidt zich met zijn natuurlijke look en materialen van de standaard plastic hangpotten. Creëer je eigen natuurlijke oase door te spelen met diverse maten en soorten planten. Trendy en veelzijdig, de Kokodama past perfect in elk interieur.

Kokodama Valentijnsdag giftbox hart

6. Birambi flessenpost XL – HARTelijk bedankt!

Stuur collega’s deze vrolijke flessenpost door de brievenbus om ze te bedanken. De fles is gevuld met een klein beetje liefde in de vorm van (onder andere) eetbare hartjes. Birambi Is momenteel bezig het verduurzamen van alle producten. Zo is het glas van de buisjes van gerecycled glas, de kurken zijn van geperst papier en de houten woorden komen uit een duurzaam beheerd bos. Per little gift kijken zij ook altijd naar duurzame opties.

Birambi flessenpost Valentijnsdag geschenk

Ben je er nog steeds niet uit, of opzoek naar andere geschenken? Neem dan een kijkje in onze webshop, hier vind je nog veel meer leuke originele Valentijnsdag geschenken voor medewerkers! Wij hebben een ruim assortiment aan te personaliseren Valentijnsdag geschenken en een groot deel past ook nog eens door de brievenbus. More Than Gifts heeft relatiegeschenken voor iedere gelegenheid!

Vergelijkbare berichten