Keuze stress! Wat geef ik aan mijn personeel?

Het einde van het jaar is alweer in zicht en traditiegetrouw worden de eerste welbekende kerst hits alweer gedraaid op de radio. Dit betekent ook dat het moment van waardering in de vorm van een kerstgeschenk ook dichter bijkomt. Maar met zoveel opties kan het moeilijk zijn om te beslissen wat de beste manier is om je dankbaarheid te uiten naar je medewerkers. Een kerstmarkt? Een traditioneel kerstpakket? Of een online keuze webshop met een ruim assortiment aan geschenken? Wij helpen je graag op weg met deze keuze en geven je de nodige inspiratie aan de hand van enkele ideeën.

Kerstpakketten

Met één van onze kerstpakketten vol verhalen en kleur sla je de plank nooit mis bij je medewerkers. Ons doel is om een gevoel van positiviteit en waardering te verspreiden onder de ontvangers van de pakketten. Deze positiviteit en waardering komen in de vorm van een origineel en innovatief kerstpakket boordevol kwalitatief hoogwaardige geschenken. Een waardevolle toevoeging aan het pakket is dat we samenwerken met sociale partners en duurzame toeleveranciers om gezamenlijk een positieve impact te realiseren.

Persoonlijke touch

Door een persoonlijke touch toe te voegen aan het eindejaarsgeschenk vergroot je het gevoel van waardering ook bij je medewerkers. Bij ons is maatwerk een kernwaarde, waardoor er diverse manieren zijn om een persoonlijke noot toe te voegen. Denk aan het toevoegen van het bedrijfslogo aan de geschenken, een op maat gemaakte webshop met de huisstijlkleuren, of een persoonlijke boodschap van het bestuur of de directie. Dit zal de teamgeest versterken en het gevoel van saamhorigheid binnen het bedrijf bevorderen.

Kerstcadeau selectie

Door medewerkers een keuze te geven, zorg je ervoor dat iedereen iets ontvangt dat gewaardeerd wordt. Dit kan met onze kerstcadeau selectie waar medewerkers de mogelijkheid krijgen om een geschenk te kiezen in een webshop met maximaal zes populaire geschenken. Deze geschenken worden zorgvuldig samengesteld in overleg met jouw bedrijf en aan de hand van persoonlijke voorkeuren en interesses van medewerkers. Door de geschenken af te stemmen op trends en thema’s naar keuze wordt het persoonlijk, uniek en feestelijk. Maak het extra feestelijk door de geschenken uit te delen op locatie tijdens een gezellige borrel.

Feestelijke wintermarkten

De geschenken feestelijk uitdelen of een wintermarkt met kramen vol geschenken zorgt gegarandeerd voor een feestelijke afsluiting van het jaar. Zo blik je samen terug op de successen van het afgelopen jaar en blik je vooruit naar alle mooie dingen die er in het nieuwe jaar staan te gebeuren. Zo’n feestelijke afsluiting van het jaar zorgt voor een gevoel van saamhorigheid en waardering. Maak het feest compleet met de diverse entertainment opties die we aanbieden zoals een wandelende kerstboom of een Photo Booth.

Er is niet één manier die het beste is om je dankbaarheid te uiten naar je medewerkers. Het belangrijkste is dat de waardering oprecht is. Ook is het belangrijk dat het past bij jouw bedrijf en de individuele interesses van je medewerkers. Waardering staat hier centraal en oprechte waardering heeft een blijvend effect op de motivatie en tevredenheid van je team.

Vergelijkbare berichten