Kerstmarkt Hogeschool Windesheim 2022

Klantervaring

“Bedankt voor het verzorgen van deze fantastische kerstmarkt! Onze collega’s waren zeer tevreden en hebben het erg naar hun zin gehad.”

Aantal medewerkers

In totaal hebben 3.579 medewerkers van Hogeschool Windesheim een kerstgeschenk uitgekozen.

Duurzaamheid

Het assortiment van onze kerstmarkten bestaat uit duurzame/sociale producten. Dit vinden wij erg belangrijk bij More Than Gifts.

Kerstmarkten bij Hogeschool Windesheim

In 2022 hebben wij 2 kerstmarkten mogen organiseren voor Hogeschool Windesheim. Één op de locatie in Almere en één op de locatie in Zwolle. Op beide kerstmarkten was hetzelfde assortiment aanwezig.

Proeverijen

Op de kerstmarkt waren verschillende etenswaren en dranken aanwezig met de mogelijkheid om deze te proeven. Zo vielen bijvoorbeeld de Wijn van Thérèsa en de kaas goed in de smaak. Een proeverij zorgt meteen voor een gezellig sfeer.

Photobooth

De arrenslee photobooth viel ook zeer goed in de smaak op beide locaties. Zo konden collega’s met elkaar op de foto in een gezellige kerstsfeer. De foto’s werden direct uitgeprint!

Kerstmarkt bij hogeschool windesheim
Kerstkramen bij Hogeschool Windesheim

Ruim assortiment

Op beide markten was er een ruim assortiment aanwezig. Ons assortiment bestaat uit verschillende categorieën. Denk hierbij bijvoorbeeld aan Huis & Tuin, Etenswaren en gadgets.

Streekproducten

Ook waren er een aantal streekproducten aanwezig, zoals bijvoorbeeld een streekpakket met biertjes, droge worst, een notenmix en mosterd uit Zwolle. Daarnaast was er voor beide locaties een skyline aanwezig.

Afwezigen

Het komt helaas altijd voor dat niet iedereen aanwezig kan zijn op de kerstmarkt. Maar niet getreurd, er wordt altijd iets geregeld in overleg! De afwezigen van de kerstmarkt bij Windesheim hebben de mogelijkheid gekregen om alsnog een kerstgeschenk te bestellen in de webshop.

Over Hogeschool Windesheim

Bij Windesheim in Almere en Zwolle studeren ruim 27.500 studenten en 1.650 cursisten. Zij willen actief bijdragen aan een inclusieve en duurzame samenleving. Dat doen zij door het opleiden van waardevolle professionals en door het uitvoeren van praktijkgericht onderzoek.

Het logo van Hogeschool windesheim