Kerstmarkt Rode Kruis Ziekenhuis 2022

Klantervaring

“We hebben heel veel blije collega’s!”
“Dank aan iedereen die dit event een groot succes heeft gemaakt.” – Sandra

Aantal medewerkers

Wij hebben 1.400 medewerkers van het Rode Kruis Ziekenhuis mogen verblijden met een zelf gekozen kerstgeschenk.

Duurzaamheid

Wij leveren meer dan alleen een geschenk. Onze geschenken zijn fairtradeduurzaamof hebben een sociaal karakter.

Wintermarkt bij Rode Kruis Ziekenhuis

De kerstmarkt bij het Rode Kruis Ziekenhuis Beverwijk was een groot succes. Op 15 december 2022 vond de kerstmarkt plaats in de personeelskantine van het RKZ. De kantine werd binnen no-time omgetoverd in een wintermarkt.

Ruim assortiment

De medewerkers van het RKZ hadden de mogelijkheid om een kerstgeschenk te kiezen uit ons ruime assortiment. Er was keuze uit meer dan 10 verschillende productcategorieën. Op deze manier gaat iedereen naar huis met een geschenk waar hij/zij blij van wordt.

Borrelen

Ook waren er uiteraard heerlijke hapjes en drankjes aanwezig. Dit biedt de mogelijkheid om tijdens het shoppen lekker te borrelen met collega’s. Kortom, er hing een erg gezellige sfeer op deze kerstmarkt.

Verloop van de markt

De markt is zeer goed verlopen. Wij hebben dan ook veel blije gezichten gezien op de kerstmarkt. Ook onze contactpersoon zegt veel blije collega’s te hebben gesproken. Dat is natuurlijk waar wij het uiteindelijk allemaal voor doen.

Eerst zijn alle marktkramen opgezet en ingericht door ons personeel. De kantine werd volledig omgetoverd tot een gezellige kerstmarkt. Er heerste meteen een gezellige sfeer, en deze is de rest van de dag dan ook niet meer weggegaan.

Wij hebben de kerstmarkt nabesproken met de contactpersoon van het RKZ. Dit doen wij altijd, omdat wij de feedback van onze klanten erg belangrijk vinden. Uit de nabespreking is gebleken dat ook onze contactpersoon het een zeer geslaagd evenement vond. Leuk om te horen!

Voor iedereen die helaas niet bij de kerstmarkt aanwezig kon zijn is een alternatief geregeld. Dit gebeurt altijd in goed overleg.

Over het RKZ

Het Rode Kruis Ziekenhuis Beverwijk is een middelgroot algemeen ziekenhuis. Mensen zo gezond en vitaal mogelijk maken én houden, zodat zij zo lang mogelijk actief kunnen blijven en meedoen in de samenleving.  Dat is de missie van het RKZ.