Kerstmarkt Vesteda Investment Management 2023

Klantervaring

“We hebben echt een geweldige nieuwjaarsreceptie gehad en dat is zeker voor een heeeeel groot deel aan jullie te danken!” – Elsbeth

Aantal medewerkers

Wij hebben hebben het kerstgeschenk mogen verzorgen voor 240 medewerkers van Vesteda Investment Management

Duurzaamheid

Wij leveren meer dan alleen een geschenk. Onze geschenken zijn fairtradeduurzaamof hebben een sociaal karakter.

Kerstmarkt bij Vesteda Investment Management

De kerstmarkt, of beter gezegd nieuwjaarsmarkt van bij VIM vond plaats in januari 2023. Iets later dan normaal, maar dat maakte het zeker niet minder gezellig!

Na de kerstdrukte

De kerstmarkt bij Vesteda was na de kerstdrukte en werd hierdoor een nieuwjaarsmarkt. Een andere naam, maar met hetzelfde concept. De medewerkers konden al wandelend hun eigen kerstpakket bij elkaar shoppen.

Nieuwjaarsreceptie op locatie

Een kerstmarkt/nieuwjaarsmarkt kan worden georganiseerd op een externe locatie of bij het bedrijf zelf. In dit geval was dit bij VIM op kantoor in Amsterdam. Van te voren zijn twee van onze medewerkers op deze locatie geweest om de wensen en mogelijkheden te bespreken.

kerstmarkt bij Vesteda Investment Management
Het team voor de kerstmarkt van Vesteda Investment Management

Thema van de kerstmarkt

Vesteda wilde het nieuwe jaar ingaan met de boodschap “Warmte en Licht”. In totaal waren er 7 marktkramen met ieder ongeveer 10-15 artikelen. Er is zoveel mogelijk rekening gehouden met het thema bij het samenstellen van het assortiment.

7 productcategorieën

Op iedere kraam was een andere productcategorie te vinden. Enkele voorbeelden van de categorieën: Huis & Inrichting, Koken & Tafelen, Mode & Verzorging en Boeken & Tijdschriften. En zo waren er nog 3 andere categorieën.

Warmte en Licht

Een wens van Vesteda was zoveel mogelijk producten in het thema van warmte en licht. Enkele producten uit dit thema waren: sjaals, een deken, kaarsen en lampjes.

Over Vesteda Investment Management

Vesteda is een woningbelegger en -verhuurder die zich richt op duurzame en betaalbare woningen in het middensegment.

Vesteda belegt gelden van institutionele beleggers, zoals pensioenfondsen en verzekeraars. De verhuurportefeuille omvat circa 28.000 woningen met een totale waarde van bijna 10 miljard euro.

De woningen van Vesteda liggen vooral in economisch sterke gebieden en grootstedelijke regio’s in Nederland.

Volledige klantervaring

“Heel veel dank voor jullie inzet gisteren. We hebben echt een geweldige nieuwjaarsreceptie gehad en dat is zeker voor een heeeeel groot deel aan jullie te danken! Het aanbod, de aankleding, de medewerking, het meedenken vooral en ook het enthousiasme van jullie team was echt geweldig. Fijn om met jullie samengewerkt te hebben!”

Het logo van Vesteda Investment Management