Kerstmarkt Dynamo 2022

Klantervaring

“Er zat voor iedereen wat leuks tussen en alle medewerkers/vrijwilligers/stagiaires vonden het een leuk concept dat je zelf je geschenk kon samenstellen.” – Pim

Aantal medewerkers

In totaal hebben 900 medewerkers een kerstgeschenk ontvangen. Tijdens of na de kerstmarkt.

Duurzaamheid

Wij leveren meer dan alleen een geschenk. Onze geschenken zijn fairtradeduurzaamof hebben een sociaal karakter.

Kerstmarkt bij Dynamo

De kerstmarkt van Dynamo werd op 13 december 2022 georganiseerd in de Muiderkerk in Amsterdam. Er was een ruim assortiment aanwezig en de sfeer zat er goed in.

Catering

Tijdens de wintermarkt was er diverse catering aanwezig. Dit zorgt altijd voor een extra gezellige sfeer.

Iedere medewerker van Dynamo kreeg: 2 drankjes met keuze uit warme chocomelk, alcoholvrije glühwein, koffie, thee, bier, wijn en frisdrank. Daarnaast waren er empanada’s aanwezig. Een heerlijke snack uit de frituur, afkomstig uit colombia. En als klap op de vuurpijl was er een poffertjeskraam aanwezig, een groot succes!

Wintermarkt decoratie

Een kerstmarkt zonder decoratie is geen kerstmarkt. Daarom hebben wij weer flink uitgepakt. Zo waren er een dennenpoort en rode loper bij binnenkomst, kunstbomen met sneeuw en LED-spots in verschillende kleuren. En niet te vergeten, de versierde houten kerstkramen.

Kerstmarkt bij Dynamo Amsterdam
Kerstpakket Warm Feelings

Afwezigen kerstmarkt

Helaas komt het iedere kerstmarkt weer voor dat medewerkers om wat voor reden dan ook niet aanwezig kunnen zijn. Maar niet getreurd, wij hebben altijd een oplossing!

Warm Feelings kerstpakket

Wij hebben een aantal kerstpakketten opgestuurd naar verschillende locaties voor de afwezigen. Zij ontvingen het Warm Feelings kerstpakket. Een pakket met verschillende lekkernijen, een dekentje en nog veel meer.

Voucher

Voor de personen die geen kerstpakket hebben ontvangen zijn er vouchers uitgedeeld. Hiermee konden zij alsnog online een geschenk uitkiezen.

Over Dynamo

Dynamo is een welzijnsorganisatie. Zij hebben een hecht team van werknemers en vrijwilligers. Zo zorgen zij voor jou en voor elkaar.

Het logo van Dynamo