Kerstpakket Lynx 2021

Kerstpakket

Lynx heeft gekozen voor het kerstpakket ‘Lokaal Amsterdam’. In dit pakket zitten veel Amsterdamse producten.

Aantal medewerkers Lynx

Wij hebben 305 kerstpakketten mogen inpakken voor de medewerkers van Lynx.

Klantervaring

”Positieve reacties gehad. Tas wordt gewaardeerd en de spullen die erbij werden geleverd ook. Al met al dus een zeer geslaagd kerstpakket!” – Sander

Kerstpakket ‘Lokaal Amsterdam’

In het pakket ‘Lokaal Amsterdam’ staan 9 Amsterdamse ondernemingen centraal. De artikelen werden verpakt in een luxe Dull Pu Fiets-/Rugtas.

Duurzaamheid

Dit pakket bevat drie items die voedselverspilling tegengaan. Ook bevat het een duurzame waterfles met het principe ‘Buy One Give One’. Voor iedere verkochte fles in Nederland gaat er ook een fles naar een schoolkind in Afrika. Bij de koekjes van de Koeckebackers draait het allemaal om de toppers met een afstand tot de arbeidsmarkt die bijdragen aan het bakproces.

Verpakking

Dit kerstpakket wordt ingepakt in de luxe Dull Pu Fiets-/Rugtas. Dit zorgt ervoor dat de artikelen niet verpakt hoeven worden in een kartonnen doos. Een stuk duurzamer dus en ook nog eens leuker om te krijgen!

Levering

De pakketten zijn naar huisadressen in maar liefst 7 verschillende landen verzonden. De pakketten zijn onder andere in Nederland, Slowakije, Tsjechië en polen bezorgd.


Het logo van Koeckebackers

Koeckebackers

Één van de producten in het kerstpakket is afkomstig van onze leverancier Koeckebackers. Zij leveren de heerlijkste koekjes, gebakken door mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt.

Afstand tot de arbeidsmarkt

Ongeveer 650.000 mensen hebben een afstand tot de arbeidsmarkt. Dit zijn 650.000 mensen met onbenut talent. Hier brengt Koeckebackers verandering in. Zij hopen hiermee ook andere bedrijven te inspireren.

Het Volg Je Hart programma

Koeckebackers biedt mensen met een langdurige uitkeringssituatie de kans om mee te doen aan het Volg Je Hart programma. Een traject van 12 maanden waarin een betaalde baan gecombineerd wordt met coaching, sport, workshops, trainingen en reflectiebijeenkomsten.

Koeck zonder troep

DAT IS ANDERE KOECK! Rijk gevuld. Zonder kunstmatige conserveringsmiddelen, geur-, kleur- of smaakstoffen en geen druppel palmolie.

Over Lynx

Lynx is uitgeroepen tot de beste broker. Ze zijn expert op het gebied van online beleggingen. Lynx heeft ondertussen al meer dan 80.000 klanten die een beleggingsrekening hebben geopend bij hen. Lynx is al meerdere keren bekroond tot het beste platform.

Het logo van Lynx