Kerstpakket Vigo Groep 2021

Kerstpakket

Samen met Vigo Groep hebben wij een kerstpakket samengesteld. 5 business units ontvingen hetzelfde pakket.

Aantal Vigo Groep

Voor Vigo Groep zijn er in totaal 3.800 kerstpakketten ingepakt door de sociale werkplaats Pantar in Diemen.

Klantervaring

”Het contact was heel prettig. Dank daarvoor. Nogmaals dank voor de fijne samenwerking, jullie eindeloze geduld en positieve aanpak!” – Hester

Kerstpakket ‘Brunchen’

In overleg met Vigo Groep hebben wij een kerstpakket op maat samengesteld. Hieruit is het pakket ‘Brunchen’ ontstaan. Een super leuk pakket voor een gezellige (kerst)brunch.

Duurzaamheid

Het hoofdgeschenk in dit pakket is een duurzame serveerplank welke is geproduceerd in Europa. Ook bevat het pakket drie producten van de Go Green lijn. Voor deze producten wordt er per verkocht product € 0,05 gedoneerd aan Trees for All.

Trees for All

Trees for All bestaat al ruim 20 jaar. Zij planten bossen in zowel Nederland als in het buitenland. Het doel hiervan is een beter klimaat, meer biodiversiteit en gezonde leefomstandigheden.


Kerstpakket brunchen. Met als hoofdgeschenk een duurzame serveerplank.
Duurzame serveerplank, geproduceerd in Europa.

Duurzame serveerplank

Het hoofdgeschenk in dit kerstpakket is deze duurzame serveerplank. De plank kan worden gebruikt als bijvoorbeeld een onderzetter voor pannen en schalen, maar ook als decoratie item voor vaasjes. Door de plank in te smeren met een natuurlijke olie is hij ook nog eens foodsafe.

Geproduceerd in Europa

Deze serveerplank is op een eerlijke manier geproduceerd in Europa. Zo blijft de CO2-uitstoot van het transport laag.

Over Vigo Groep

Vigo Groep is gespecialiseerd in Jeugdzorg, forensische zorg en geestelijke gezondheidszorg. Vigo is een organisatie, bestaande uit 5 stichtingen die hun krachten bundelen. De vraag naar mentale zorg neemt toe. Daarom vind Vigo Groep het belangrijk dat iedereen de juiste hulp krijgt.

Volledige klantervaring

“Wat ik enorm waardeer is jullie flexibiliteit in aantallen en verzenden. Dat liep echt perfect, terwijl wij veel en laat gewijzigd hebben. Positief was de zorg die er aan het pakket besteed was. De filmpjes die we hebben opgenomen werden ook enorm gewaardeerd. Het contact was heel prettig. Dank daarvoor. Nogmaals dank voor de fijne samenwerking, jullie eindeloze geduld en positieve aanpak!” – Hester

Logo van vVigo zorggroep