Kerstpakket VNOG 2021

Kerstpakket

De medewerkers van VNOG hebben het ‘Proef de streek’ kerstpakket ontvangen.

Aantal pakketten

Voor VNOG zijn er 1.750 kerstpakketten ingepakt bij het Leger des Heils in Utrecht.

Klantervaring

”Tot nu toe hebben we leuke reacties gehad, zelfs vanuit de OR!” – Saskia

Kerstpakket ‘Proef de streek’

Het pakket ‘Proef de Streek’ omvatte vele lokale producten uit de regio van Veiligheidsregio Noord- en Oost Gelderland.

Duurzame verpakking

Een belangrijke vereiste van VNOG was een duurzame verpakking. Hiervoor hebben wij de Dutch Design storage boxen gebruikt. Er is een mix aan designs gebruikt waardoor collega’s onderling konden ruilen. De opbergdozen zijn gemaakt van FSC karton. Door het stevige karton gaan de dozen erg lang mee.

Inhoud van het pakket

In het pakket zaten maar liefst 9 lokale food-items. Ieder met een eigen verhaal. Om het verhaal van de producten over te brengen is er aan ieder kerstpakket een QR code toegevoegd. De QR code leidde naar een webpagina met de verhalen van de producten en leveranciers.

Ook zaten er 2 nonfood-items in het pakket. Deze producten zijn gemaakt van rPET. rPET staat voor gerecyclede petflessen.

Levering

De pakketten zijn geleverd op verschillende locaties van VNOG. Zij hebben de kerstpakketten zelf uitgedeeld aan de medewerkers.

Dutch Design storage box bedrukt met zwarte cirkels
Dutch design storagebox met groene print
Dutch design storagebox met zwarte print
Dutch designs storage box met bloemen
Logo van VNOG

Over VNOG

Veiligheidsregio Noord- en Oost-Gelderland zorg voor veiligheid. Dit doen zij in samenwerking met onder anderen de brandweer en de meldkamer (112). Zij staan 24/7 voor je klaar.

Volledige klantervaring

“Tot nu toe hebben we leuke reacties gehad, zelfs vanuit de OR! Het is wat geschuif geweest tussen de verschillende locaties met de kerstpakketten, daar zijn we nog druk mee maar tov afgelopen jaren viel dit heel erg mee hoorde ik van mijn collega die er voorgaande jaren mee bezig is geweest.

Dus, alleen maar positief!” – Saskia