Kerstpakket Staatsbosbeheer 2021

Kerstpakket

De medewerkers van staatsbosbeheer hebben het ‘Go Green’ kerstpakket ontvangen.

Aantal pakketten

Staatsbosbeheer heeft 1.500 pakketten afgenomen. Deze zijn ingepakt op de sociale werkplaats Pantar in Diemen.

Klantervaring

”Krijg ook leuke reacties op de inhoud die vooral gaan over dat het een pakket is wat goed bij ons (Staatsbosbeheer) past.”

Kerstpakket ‘Go Green’

De medewerkers van Staatsbosbeheer hebben een ‘Go Green’ kerstpakket ontvangen. Een duurzaam pakket dat goed bij deze organisatie past. Ook hebben zij zelf één product aangeleverd. Deze is kosteloos toegevoegd aan het pakket.

Duurzaamheid

De inhoud is samengesteld met het projectteam van Staatsbosbeheer. De producten gingen voedselverspilling tegen, waren biologisch en/of sociaal. Dit pakket bevat 4 producten van de Go Green lijn, 3 producten die voedselverspilling tegen gaan en biologisch Hollandse appelsap die is geproduceerd in samenwerking met sociale werkplaatsen.

Trees For All

Voor ieder verkocht product uit de ‘Go Green’ lijn wordt € 0,05 gedoneerd aan Trees For All. Per kerstpakket is er dus € 0,20 gedoneerd. Trees For All plant bossen in Nederland en in het buitenland. Het doel van deze organisatie is een beter klimaat, meer biodiversiteit en gezonde leefomstandigheden.


Het kerstpakket 'Go Green' bevat vele duurzame/sociale producten

Dutch design boxen

De Dutch design boxen zijn verkrijgbaar in verschillende ontwerpen. Deze handige opbergdozen zijn gemaakt van stevig karton met het FSC-keurmerk.

FSC-keurmerk

FSC staat voor Forest Stewardship Council, oftewel: de Raad voor Goed Bosbeheer. Dit keurmerk geeft de zekerheid dat de grondstof van dit product afkomstig is uit verantwoord beheerde bossen wereldwijd.

Duurzame verpakking

Door het stevige karton gaan de dozen jarenlang mee. De dozen vrolijken ieder interieur op! Ze zijn ideaal voor het opbergen van bijvoorbeeld tijdschriften, houtblokken, keukengerei of speelgoed. Kortom, een erg duurzame verpakking.

Over Staatsbosbeheer

Staatsbosbeheer beheert het groene erfgoed van Nederland. Zij beheren maar liefst 270.000 ha. 95% hiervan is opengesteld voor publiek. Er zijn 11.000 mensen werkzaam bij Staatsbosbeheer, waarvan 8.200 vrijwilligers. Kortom, een organisatie die zich inzet voor de natuur.

Volledige klantervaring

“Volgens mij is het tot nu toe heel soepel gelopen.
Ik heb er minder werk als anders aan gehad en dat is ook eens fijn. Krijg ook leuke reacties op de inhoud die vooral gaan over dat het een pakket is wat goed bij ons (Staatsbosbeheer) past. In ieder geval loopt de samenwerking soepel en is jullie flexibiliteit super. DANK daarvoor, heel fijn om zo zaken te doen.”

Logo van Staatsbosbeheer