Pakketselectie Erasmus MC 2022

Pakketselectie

Bij pakketselectie worden verschillende kerstpakketten geselecteerd door het bedrijf. Lees hieronder meer.

Aantal medewerkers

More Than Gifts heeft 14500 kerstgeschenken mogen verzorgen voor het Eramsus MC.

Klantervaring

“De samenwerking met More than Gifts b.v. heb ik als zeer prettig ervaren.” – Marja

Pakketselectie Erasmus MC

Bij pakketselectie geven wij het bedrijf de mogelijkheid om verschillende kerstpakketten te selecteren voor hun medewerkers. Vervolgens kunnen de medewerkers een keuze maken in een gepersonaliseerde webshop.

Unieke inlogcodes

Iedere medewerker ontvangt een unieke inlogcode voor de webshop. In deze gepersonaliseerde omgeving kunnen zij een keuze maken uit de geselecteerde pakketten van hun werkgever.

Thuisbezorgd

De keuzewebshop was van half november 2022 tot half januari 2023 geopend. De kerstpakketten werden vanaf 6 december thuisbezorgd. De datum van de bezorging is afhankelijk van de besteldatum van het pakket.

Keuzemogelijkheid

Het EMC heeft er voor gekozen om iedere werknemer hetzelfde kerstpakket te geven. Wel konden de medewerkers zelf de herbruikbare verpakking van het pakket kiezen. Ook hadden zij de mogelijkheid om het bedrag aan één van de drie goede doelen te doneren.

Het kerstpakket

Iedereen van het Erasmus MC heeft hetzelfde kerstpakket ontvangen. De werknemers konden zelf een keuze maken uit 1 van de 4 Dutch Design boxen. Hieronder lees je meer over de inhoud van de pakketten. De pakketten werder bezorgd in een doos met het logo van het Erasmus MC.

Democratisch besloten

Er is samen met 20 personen van verschillende afdelingen democratisch besloten welk kerstpakket het personeel uiteindelijk zou krijgen. Wij hebben verschillende opties gepresenteerd en uiteindelijk heeft het pakket links van deze tekst gewonnen.

Dutch Design boxen

Een Dutch Design box is een herbruikbare opbergdoos. De doos heeft het FSC-keurmerk, is een Nederlands product en is multi-inzetbaar, voor jarenlang plezier. Ideaal voor het opbergen van tijdschriften, houtblokken, keukengerei of speelgoed en het vrolijkt ieder interieur op. 

De inhoud van het kerstpakket

Inhoud van het pakket: Een sfeervol tafellampje, glutenvrije nachochips + salsadip, appelsap van Schulp van 100% fruit, Go Green carrotcake, haver kaneel koekjes en suikervrij Very Berry snoep.

Dutch Design opbergdoos van FSC karton met bloemen
Dutch design opbergdoos van FSC karton met een zwarte print
Dutch design opbergdoos van FSC karton met een groene  print
Dutch design opbergdoos van FSC karton met een zwarte cirkelvormige print

Over het Erasmus MC

De hoofdvestiging van het Erasmus MC is gevestigd in Rotterdam. Het ziekenhuis is gespecialiseerd in complexe zorgvragen, zeldzame aandoeningen of acute zorgbehoeften.

Zij werken aan onderscheidend toponderwijs dat ambitieuze, nieuwsgierige en getalenteerde studenten aanspreekt en dat aansluit bij de zorg- en gezondheidsvraagstukken van morgen.

Logo van het Erasmus Medisch Centrum