Pakketselectie Jeroen Bosch Ziekenhuis 2022

Pakketselectie

Bij pakketselectie kunnen bedrijven een aantal kerstpakketten selecteren voor hun medewerkers. Lees hieronder meer.

Aantal medewerkers JBZ

Wij hebben 5500 medewerkers van het JBZ mogen verrassen met een kerstpakket. Zij hadden keuze uit 4 pakketten.

Duurzaamheid

Bijna al onze producten hebben een duurzaam/sociaal verhaal. Daarnaast zijn onze kerstpakketten ingepakt op een sociale werkplaats.

Pakketselectie JBZ

Bij pakketselectie worden er een aantal kerstpakketten geselecteerd door het bedrijf. Deze worden dan aangeboden aan de medewerkers via een gepersonaliseerde webshop.

Unieke inlogcodes

Iedere medewerker heeft een unieke inlogcode ontvangen voor de webshop. Hier konden zij mee inloggen en het gewenste kerstcadeau bestellen.

Keuzemogelijkheid

De medewerkers hadden de mogelijkheid om te kiezen uit 4 verschillende kerstpakketten, een digitale giftcard of zij konden het bedrag doneren aan één van de drie goede doelen.

Feestelijk uitdeelmoment bij het Jeroen Bosch Ziekenhuis

Feestelijk uitdeelmoment

Tijdens het feestelijke uitdeelmoment kon iedereen zijn/haar gekozen pakket ophalen. Het was erg gezellig en wij hebben veel blije gezichten gezien.

Gepensioneerde medewerkers

Ook de gepensioneerde medewerkers van het JBZ ontvangen ieder jaar een kerstgeschenk. Zij hebben een fysieke voucher ontvangen waarmee zij een keuze konden maken in de webshop. De gepensioneerde medewerkers konden de pakketten ophalen tijdens het uitdeelmoment. Een moment om naar uit te kijken.

Brandveiligheid

Brandveiligheid is altijd erg belangrijk. Maar deze keer was het nog net iets belangrijker. Het uitdeel moment vond namelijk plaats in het ziekenhuis. Het was dus een vereiste dat alles op een brandveilige manier verliep.

Ophaal tijden

Ziekenhuis personeel werkt vaak onregelmatige tijden. Daarom is ervoor gekozen om het ophaal moment over 2 dagen te verspreiden. Zo kreeg iedereen de mogelijkheid om een geschenk op te halen. Er was ook een alternatief voor degene die helaas niet aanwezig konden zijn tijdens het afhaalmoment.

Over het Jeroen Bosch Ziekenhuis

Jij verdient zorg die bij jou past. Dat is het uitgangspunt van het Jeroen Bosch Ziekenhuis. Dit doen zij door bijvoorbeeld nauw samen te werken met jouw huisarts, familie en vrienden.

De hoofdlocatie van het JBZ is gevestigd in ’s-Hertogenbosch. Ook heeft het JBZ vele andere locaties waar je terecht kunt om bijvoorbeeld bloed te prikken.

Logo van het Jeroen Bosch Ziekenhuis