Pakketselectie Transavia 2022

Pakketselectie

Medewerkers maken een keuze uit de geselecteerde geschenken. Deze keuze kan gemaakt worden in de pakketselectie webshop.

Aantal medewerkers

Bij Transavia hebben 2.500 medewerkers de gelegenheid gehad om een kerstgeschenk te kiezen in de webshop.

Klantervaring

“Dank voor de fijne samenwerking!”
Daan

Keuzemogelijkheden

De medewerkers konden kiezen uit: Pathé vouchers, een Nationale Waarderingsbon en een winterse Transavia kledingset. Daarnaast was het mogelijk om het bedrag te doneren aan de Stichting Vakantieclub Peter Pan.

De Nationale Giftcard

Met de Nationale Giftcard krijg je toegang tot een webshop met verschillende giftcards. Deze giftcards worden na bestelling bijna altijd direct digitaal toegestuurd. Mocht dit niet het geval zijn dan staat dit uiteraard vermeld bij de giftcard.

Winterse Transavia kledingset

Ook was er de mogelijkheid om een kledingset (samengesteld door Transavia) te bestellen. De pakketselectie webshop was vanaf één dag voor kerst tot eind maart 2023 geopend. Na het sluiten van de webshop is de productie van de kledingset in gang gezet. Deze zijn vanaf mei 2023 opgestuurd door More Than Gifts naar de bestellers.

Winterse kledingset in de style van Transavia

Pakketselectie

Bij pakketselectie worden er een aantal producten geselecteerd door de werkgever. Die geschenken worden vervolgens aangeboden in een gepersonaliseerde webshop. Daardoor krijgen medewerkers de gelegenheid om zelf een geschenk te kiezen dat bij hen past.

Gepersonaliseerde webshop

De webshop is gemaakt in de huisstijl van het bedrijf. In dit geval, de kleuren en het logo van Transavia. Daarnaast bieden wij de mogelijkheid om een welkomstvideo te plaatsen bij binnenkomst in de virtuele omgeving.

Inloggegevens pakketselectie webshop

Iedere medewerker ontvangt unieke inloggegevens voor de pakketselectie webshop. Hoe de uitnodiging verstuurd wordt hangt af van de wensen van het bedrijf. Dit kan zowel digitaal als fysiek. De fysieke uitnodigingen worden gedrukt op duurzaam papier.

Over Transavia

Transavia is een budgetluchtvaartmaatschappij, opgericht in 1965. Zij zijn onderdeel van AIR FRANCE KLM. Dit is de grootste luchtvaartgroep van Europa. Transavia vliegt naar meer dan 100 bestemmingen vanuit Nederland.

MVO

Ook Transavia zet zich in om haar CO2-uitstoot te verminderen. Dit doen zij door bijvoorbeeld carbon remschijven te gebruiken in plaats van stalen remschijven. Deze remschijven zijn lichter in gewicht waardoor zij brandstof besparen. Hierdoor besparen zij 2.615 ton CO2 per toestel per jaar. Wij van More Than Gifts passen dan ook perfect binnen de MVO richtlijnen van Transavia.