Pakketselectie Enexis Groep 2022

Pakketselectie

Medewerkers kunnen zelf een geschenk uitkiezen bij pakketselectie. Zo kiest iedereen een geschenk dat bij hen past.

Aantal medewerkers

In totaal hebben 7700 medewerkers van Enexis groep een kerstgeschenk uit mogen kiezen bij ons.

Klantervaring

“Ze verlenen goede service en denken mee.” – Jan

Keuzemogelijkheden Enexis Groep

Enexis Groep heeft een aantal kerstgeschenken geselecteerd. Zij hadden gekozen voor een kerstpakket, een fysieke nationale waarderingsbon en de mogelijkheid om het bedrag te doneren aan een goed doel. Deze geschenken worden aangeboden in de pakketselectie webshop.

Fysieke giftcard

Normaal gesproken wordt de Nationale waarderingsbon digitaal toegestuurd. Dit was bij Enexis Groep niet het geval. Zij hadden ervoor gekozen een fysieke variant in de vorm van een vierluik voucher toe te laten sturen op het moment dat een medewerker hiervoor gekozen had.

Ontwerp giftcard

De fysieke giftcard was speciaal ontworpen in de huisstijl van Enexis Groep. Deze selfmailer werd op duurzaam papier gedrukt en bespaarde dus ook nog eens een envelop! De voucher was voorzien van verschillende zijden, waarvan één zijde met een persoonlijke boodschap vanuit Enexis Groep en één zijde met een ansichtkaart. Deze zijde is volledig herbruikbaar en kan worden gebruikt als kerstkaart.

Persoonlijk dashboard pakketselectie

Klantendashboard

Contactpersonen ontvangen inloggegevens voor een realtime klantendashboard. Op deze manier kunnen zij precies zien hoeveel medewerkers een bestelling hebben geplaatst in de pakketselectie webshop. Ook is er een top 30 meest gekozen producten beschikbaar. Daarnaast is te zien hoeveel er is gedoneerd aan de goede doelen.

Kerstpakket en goede doelen

In het kerstpakket van Enexis Groep zaten verschillende lekkernijen, een variatie van hartig en zoet. Het pakket bevatte een aantal biologische producten, waaronder de appelsap van Schulp. Deze appelsap is gemaakt van 100% fruit. Ook zat de chocolademelk van Tony’s Chocolonely in het kerstpakket. Deze chocolademelk is geproduceerd met fair-trade ingrediënten. De volledige inhoud van het kerstpakket is te zien op de afbeelding links van deze tekst.

Ook hadden de medewerkers van Enexis Groep de mogelijkheid om het volledige bedrag te doneren aan één van de drie goede doelen.