maatwerk kerstpakket

Kerstpakket zelf samenstellen

Wij hebben meer dan 2.000 artikelen waarmee u zelf kerstpakketten kunt samenstellen.

Maatwerk: zelf een kerstpakket samenstellen

De kracht van More Than Gifts is dat we jaarlijks een unieke selectie maken van mooie, lekkere en de meest bijzondere producten. Zo staan er in de showroom van More Than Gifts vele producten met een verhaal. Producten gemaakt van misvormde groente of fruit die de supermarkt nooit zouden halen, producten verpakt of gemaakt in een sociale werkplaats of bijvoorbeeld producten gemaakt van duurzame materialen. Zo zijn alle kerstpakketten sociaal, MVO en/of Fairtrade. Hiermee kunt u zelf unieke kerstpakketten samenstellen.

Online of in onze showroom

Bij More Than Gifts zijn er twee mogelijkheden om zelf een kerstpakket samen te stellen: in onze showroom of online! Online kiest u het gewenste kerstpakket-thema, bepaalt u het budget en kiest u het gewenste hoofdgeschenk. In onze showroom bepaalt u alles helemaal zelf.

Online zelf kerstpakketten samenstellen

Op de website van More Than Gifts zijn de 12 populairste kerstpakket-thema’s te vinden, die allen een hip kerstpakket hebben gevormd. Al deze kerstpakketten zijn samengesteld in 3 verschillende prijsklassen, zodat u gemakkelijk online zelf een kerstpakket kunt samenstellen en uitkiezen.Â

Hoe werkt het?

  • Bekijk op de website de 12 populaire kerstpakket-thema’s
  • Kies een thema dat past bij jullie organisatie
  • Kies het gewenste budget
  • Kies het gewenste hoofdgeschenk
  • Vul het aantal pakketten in
  • Vraag een offerte aan
  • More Than Gifts stuurt een offerte op maat

Is er meer of minder budget per pakket beschikbaar? Geen probleem, we kunnen elk pakket uitbreiden of juist verkleinen. Zo zijn er ontelbaar veel mogelijkheden!

Naast de 12 themapakketten die op de website staan, kunnen wij bij een grote aanvraag altijd een pakket op maat samenstellen. Zo ontvangen de medewerkers altijd een bijzonder en uniek kerstpakket. Er zijn velen bedrijven voor gegaan, waarvan we referenties kunnen toesturen.


Bekijk online kerstpakketten


Kerstpakket samenstellen in onze showroom

Wilt u zelf een kerstpakket samenstellen en de volledig inhoud bepalen? In onze showroom hebben wij honderden unieke artikelen, zowel food als non-food. Daarnaast hebben wij in onze showroom diverse kerstpakketten gepresenteerd staan ter inspiratie. U bepaalt ieder detail van het kerstpakket: de kleur, het budget, het thema en ieder product die in het kerstpakket komt. Onze specialisten zullen u natuurlijk adviseren waar nodig.

Zelf een kerstpakket samenstellen in onze showroom is al mogelijk vanaf een opdrachtwaarde van € 10.000,- excl. btw. Indien u onder deze opdrachtwaarde zit, kunt u online een kerstpakket samenstellen.


Afspraak maken


uniek kerstpakket

Bijzondere pakketten naar uw wens

Is er meer of minder budget per pakket beschikbaar? Geen probleem, we kunnen elk pakket uitbreiden of juist verkleinen. Zo zijn er ontelbaar veel mogelijkheden!

Naast de 12 themapakketten die op de website staan, kunnen wij bij een grote aanvraag altijd een pakket op maat samenstellen. Zo ontvangen de medewerkers altijd een bijzonder en uniek kerstpakket.

Er zijn velen bedrijven voor gegaan, waarvan wij genoeg voorbeelden en referenties van kunnen toesturen.


Online samenstellen

Of

Afspraak maken

Voorbeelden kerstpakket online samenstellen
Zelf een kerstpakket samenstellen?
Vraag een offerte aan of maak een afspraak in onze showroom

Kerstpakket zelf samenstellen?

Vraag een offerte aan of maak een afspraak!

Maatwerk mogelijk vanaf 100 stuks (vanaf een minimaal orderbedrag)