• Biesland 1, 1948 RJ Beverwijk
  • 088 - 027 3600
  • ma-vrij: 08:30 - 17:00

Verantwoorde (kerst)geschenken

Relatiegeschenk

Het gehele jaar door kan je medewerkers, klanten, leveranciers of andere relaties verrassen. Dit hoeft niet alleen tijdens Kerst te zijn. Met onze relatiegeschenken kunt u dat het hele jaar door doen. Zo wordt de relatie met bestaande relaties verstevigt of bouw je aan nieuwe. Door ons uitgebreide (maatschappelijk, verantwoord en duurzame) assortiment kunnen wij iedereen van dienst zijn.

Webshop >

 

 

Webshop Categorieën:

Ga naar webshop

Uitleg Totaalconcept Bekijk totaalconcept >

 

Een geschenk zoekt u vaak niet zomaar. Het is een onderdeel van een evenement, om uw klanten/relaties te bedanken, ter promotie van een nieuw product of bijvoorbeeld om uit te delen op een beurs.

More Than Gifts werkt met diverse partners waar al veel mee wordt georganiseerd. Denk aan het succesvolle concept “kerstmarkten”.
Hierbij verzorgen we de totale organisatie en communicatie en leveren we tevens de geschenken uit eigen assortiment.

Voordelen: Je schakelt het gehele jaar door met één partij. Eenmalig alle bedrijfsgegevens aan ons doorgeven (zoals namenlijsten, huisstijl etc.).
Deze kunnen we gebruiken voor bijvoorbeeld het versturen van de uitnodigingen, het maken van een evenement website, een nieuwsbrief, de bedrukking op het geschenk, de uitlevering van het geschenk etc.

Juist op de momenten dat het bij jullie druk is, nemen we graag werk uit handen en zorgen voor de juiste aandacht van juist dat ene belangrijke moment!

Klik hier voor meer informatie over totaalconcept

 

Relatiegeschenk uitgelicht Bekijk alle relatiegeschenken >

Virtual reality is de toekomst en die kun je nu op een leuke, makkelijke én goedkope manier ervaren met deze Google Cardboard VR Headset. Je ontvangt een doe-het-zelf kit die je in 3 minuten in elkaar zet. Download gratis apps voor Android of iPhone, stop je smartphone in de bril en je virtual reality avontuur kan beginnen.

De kartonnen virtual reality bril wordt als plat pakket geleverd en dient zelf in elkaar gevouwen te worden. Dit is een eenvoudig proces dat slechts een minuutje in beslag neemt.

Compatibel met: 3-6” telefoons 

Bekijk VR-bril in webshop

 

 

Persoonlijke aandacht

Persoonlijke aandacht + origineel geschenk = grote glimlach
Probeer je maar eens te onderscheiden van alle toffe gadgets en aandachttrekkers die online worden aangeboden. Deze briljante formule is zo oud als de weg naar Rome, maar nog steeds heel effectief. 

Personalisatie, oftewel het bedrijfslogo, een persoonlijke boodschap of de naam van de ontvanger op een geschenk,  zorgt voor directe aandacht van de ontvanger.  
In combinatie met een verrassend en passend geschenk versterkt dit het effect dat de ontvanger langer met een glimlach terugdenkt aan het ontvangen geschenk.

Kijk eens in de More Than Gifts webshop. Daarin staan diverse relatiegeschenken die allemaal op maat gepersonaliseerd kunnen worden.
Maatwerk is natuurlijk eindeloos, dus wij kunnen nog veel meer dan wat wij in de webshop aanbieden. Wij denken graag met je mee!

Bekijk te personaliseren geschenken 

Webshop op maat

 

 

Indien u vaker relatiegeschenken bestelt kunt u gebruiken maken van ons concept ‘Corporate Gift Webshop’. Alle inkopen op het gebied van relatie- en eindejaargeschenken bestelt u in de op maat gemaakte webshop.

Kenmerken:

  • Op maat gemaakte online portal
  • Geen kosten voor inrichten en opzetten online portal
  • Oplopende korting tot 40% op assortiment
  • Eenduidige uitstraling: Op maat gemaakt assortiment (mogelijk met bedrukking in eigen huisstijl)
  • Centrale inkoop: minder tijd kwijt aan zoeken en bestellen van geschenken
  • Koppeling met uw interne systemen (bijvoorbeeld voor toekennen budgetten per manager, direct meegeven van juiste kostenplaats etc.)

Neem contact op voor meer informatie

Bezoek onze showroom langs de A9

Biesland 1, Beverwijk

Offerte aanvragen

Over More Than Gifts

De naam More Than Gifts zegt waarin we uniek zijn: het leveren van verantwoorde geschenken met een verhaal. Dit verhaal willen we graag vertellen aan uw medewerkers of relaties.
Sinds 2007 is More Than Gifts actief op de markt.
More Than Gifts is financieel gezond en een betrouwbare partner voor uw eindejaar wensen.

Graydon financieel gezond

Contactgegevens

More Than Gifts
Biesland 1
1948 RJ Beverwijk

088 - 027 3600

info@morethangifts.nl

Bekijk hier onze algemene voorwaarden.

Bekijk hier onze privacy beleid.

Let's get social

Nieuwsbrief

Inschrijven voor onze nieuwsbrief: