De leukste en duurzaamste pakketten om te schenken!

Vorig jaar werd digitaal werken de norm, dit jaar is hierin duidelijk een verschuiving te merken. Gelukkig, want zo’n ingesproken videoboodschap is best leuk, maar het uitdelen en ontvangen van een fysiek kerstpakket: daar kan natuurlijk niets tegen op. Er is volop vertrouwen dat het dit jaar weer kan, samen in verbinding. Hieronder lees je meer over onze pakketten.

Een kerstpakket met je eigen finishing touch

Het kerstpakket is een belangrijk moment om blijk van waardering te geven. We begrijpen daarom als geen ander dat je dit graag laat aansluiten bij jouw collega’s, of je nu in een kleine of grote organisatie werkzaam bent. Onze kerstpakketspecialisten hebben met veel zorg een veelzijdig aanbod aan thema’s voor 2021 samengesteld, maar we stellen ook jou in de gelegenheid om je eigen kerstpakket samen te stellen. Selecteer via de website eenvoudig een ander hoofdgeschenk als je gevoel aangeeft dat dit beter aansluit bij je doelgroep. Waar je ook naar opzoek bent, bij More Than Gifts ben je aan het juiste adres. Al nieuwsgierig geworden? Bekijk dan alle mogelijke keuzes.

Duurzaam genieten

Verras je collega’s dit jaar met een bijzonder kerstgeschenk en kies voor Go Green! Een keuze voor dit kerstpakket, is ook een keuze voor de maatschappij. Met termen als Zero Waste, Circulair, Sociaal, Biologisch en Veggie is het Go Green pakket zeer vernieuwend, maar voor iedereen bruikbaar.

De vrolijke uitstraling van de Dutch Design Brand Storage Box zorgt ervoor dat zelfs de verpakking een echte herbruikbare eyecatcher is voor in ieder interieur. Een mooie opbergbox en verpakking in één. Win-win, zeggen wij! En neem dan de sfeervolle deco-lamp in diamantvorm. Deze zorgt voor een chique uitstraling en maakt het samen zijn compleet. Zin in iets anders? Gebruik de lamp als vaas voor bloemen: een duurzaam inzetbaar geschenk. Een ander opvallend item in dit pakket zijn de kleurrijke bloem’bommetjes’ van Blossombs. Met Blossombs, gemaakt in Nederland, kleur je de wereld met 100% natuurlijke ingrediënten en biologisch wilde bloemzaadjes. Na een paar weken genieten jouw collega’s al van de meest kleurrijke creaties.

Ingepakt door bijzondere mensen

Voor diverse werkzaamheden heeft More Than Gifts samenwerkingen met sociale werkplaatsen. Medewerkers met een afstand tot de reguliere arbeidsmarkt worden ingezet. Zo wordt het inpakken van de kerstpakketten, maar ook andere logistieke werkzaamheden gedaan door toppers van de sociale werkplaatsen van IWB Services, Pantar en het Leger des Heils.

Eenvoudig kerstpakketten bestellen bij More Than Gifts

Vragen? Hulp nodig? Een offerte op maat? Of even sparren? More Than Gifts helpt je graag! Klantcontact staat hoog in het vaandel, daarom nemen we graag contact met je op na een aanvraag, zodat je alvast kennis maakt met ons team. Vergeet je niet te abonneren voor onze nieuwsbrief en ontvang als eerste onze trends en updates over pakketten en meer.

Vergelijkbare berichten