De comeback van kerstpakketten in 2021

Met de zomervakantie nog fris in het geheugen zijn kerstpakketten misschien niet het eerste waar je aan zult denken als organisatie. Toch is juist dit moment perfect om op de agenda te zetten voor je eerstvolgende meeting!

Maar dan de vraag: wat voor pakket? Een lastige, want dat is natuurlijk voor iedere organisatie anders. Iedereen heeft een andere achtergrond en visie hierop. Wij nemen je in deze blog mee door de trends in kerstpakketten voor de komende kerst zodat je weet wat je kunt verwachten en hier makkelijk op in kunt spelen.

Terug naar fysiek

Waar 2020 een jaar was waarin het digitale werken de norm werd, is hier dit jaar een duidelijke verschuiving in te merken. We gaan weer zoveel mogelijk terug naar fysiek en hetzelfde geldt voor de kerstpakketten. Van online je bon uitkiezen met een ingesproken videoboodschap van de baas terug naar het uitdelen van een pakket tijdens de kerstborrel. De bedrijven hebben er vertrouwen in dat het weer kan dit jaar!

Duurzaamheid

In 2021 blijven multimediaproducten onverminderd populair. Gadgets, earbuds, speakers en powerbanks. En ook duurzaam: we hebben een lijn hierin met producten die gemaakt zijn van tarwestro! En dat is voor deze productcategorie een nieuwe trend. Verder zet de duurzame trend zich voort. Met bijvoorbeeld een fietskrat van gerecyclede PET-flessen of duurzame pannen gemaakt van blikjes. De mogelijkheden worden steeds uitgebreider en duurzamer, ook in het assortiment van More Than Gifts is dit overduidelijk terug te vinden!

Op maat

De op maat gemaakte producten zien we dit jaar ook weer veelvuldig terug. Waar vorig jaar de nadruk lag op kaartjes, verpakkingen en videoboodschappen is het deze kerst weer meer terug te vinden in fysieke producten. Wat dacht je bijvoorbeeld van een op maat gemaakt kookboek, met de favoriete recepten erin van iedere collega? Weet dat wij je kunnen helpen met een mooi op maat gemaakt pakket! Toch liever kiezen uit door ons samengestelde pakketten? Ook dit kan uiteraard. Deze kun je hier vinden.


Verbinding

Laten we in ieder geval hopen dat het dit jaar weer zoveel mogelijk fysiek kan. De borrels, het uitdelen en vooral elkaar zien en spreken. Dat is ook waar iedereen na vorig jaar veel behoefte aan heeft. Samenzijn en verbinden zal overall gezien het thema worden voor iedere organisatie.

Vragen? Een offerte op maat? Of even sparren? More Than Gifts helpt je maar wat graag! Alvast de keuzes bekijken kan via https://www.morethangifts.nl/keuzewijzer/

Vergelijkbare berichten